keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Pikkumiehen palikkasalkun tuunaus

Sain kaveriltani salkun, joka oli pientä tuunaamista vailla.
 
 
Salkun kahvan toinen pidike oli antanut periksi ja hajonnut. Tosin sen se oli tehnyt jo joskus aiemminkin, sillä se oltiin jo kertaalleen korvattu uudella rautalangalla. Virittelin rautalangan uudelleen paikoilleen ja aika lopulta näyttää, että miten pitkään se tällä kertaa käyttöä kestää :)

Muutoin salkku oli ehjä, mutta sen ulkonäkö ei ollut kovinkaan mieluinen. Joten ei muuta, kuin hihat ylös ja tuunauspuuhiin!
 

Yksi parhaimmista ostoksistani "askarteluvälineiden" saralta on Fiskarssin paperileikkuri. On se vaan niin kätevä ja näppärä silloin, kun tarkoituksena on leikata ihan suoraan, eikä vain lähes suoraan. Leikkurin lisäksi tarvittiin vain kynä, sakset ja pari palaa DC-Fix-kalvoa, jotta muutos saatiin tehtyä.


Kas tässä. Valmis.

Tosin, en ole enää lainkaan vakuuttunut siitä, että tuo on valmis. On se parempi, kuin mitä se oli, mutta en ole siihen kuitenkaan aivan niin tyytyväinen, kuin mitä haluaisin. Mutta ehkä tuo nyt tällä kertaa riittää, sillä kyseessä on pikkumiehen palikkalaatikko, joka on kuitenkin melko usein kaapin uumenissa, eli en edes näe sitä, kuin vain toisinaan.

DC-Fix on ollut käytössä muutamassa muussakin projektissani. Niistä lisää lähitulevaisuudessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti