keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Raision MLL-kirppis (eli vino pino löytöjä)

Nappasin viime sunnuntaina kaverin kyytiini ja suuntasimme yhdessä Raision MLL-kirppikselle. Nämähän ovat niitä ihan parhaita paikkoja, jos toiveena on tehdä "herkkulöytöjä". Ja sellaisella toiveella liikenteeseen siis lähdimme!

Olisin halunnut löytää pikkumiehelle uudet pelastusliivit ja pienimmälle neidille jonkun ihanan ja muhkean tylliunelmamekon. Keskimmäiselle neidille kaipasin siistikuntoista ja kaunista pikkureppua. Mutta tällä kertaa onni ei ollut myöden, sillä en löytänyt mitään sellaista, mitä alunperin lähdin hakemaan.

Mutta onneksi löysin kaikkea muuta kivaa, joten reissu ei todellakaan ollut turha :D

 Samsonite reppu (pikkumiehelle) 5€

Burberry takki n.104 cm 8€

Sandaalit koko 28, 3€

 Lippis 0,50€


 Lindex jumpsuit 98-104 cm 5€

POMPdeLUX paita 104 cm 3€

 Esprit mekko 104-110 cm 3€

Lindex paita 110 cm 3€

 Vertbiaudet mekko 114 cm 5€

 H&M paita 110-116 cm 2€

  H&M mekko 110-116 cm 2€

  Lindex mekko 110-116 cm 2€
(niskasta puuttuu nappi, ei aivan priimakuntoinen)
 H&M paita 116 cm 2€

 Lindex toppi 122-128 cm 3€

Lindex neuletakki 122-128 cm 2€  
H&M toppi 122-128 cm 0,50€

Vintahe stories 134 paita 134 cm 3€

Lelusetti 2€

4 kommenttia:

 1. Mukavaa että olet käynyt taas kirpparilla ja kuvannut löytösi. Olenkin monena päivänä käynyt kurkkimassa :) Ihania löytöjä olet taas tehnyt reppu, Burberry takki, Pomp delux paita, KAIKKI!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MLL-kirppiksiä on todella vaikea vastustaa :D

   Seuraavalle MLL-kirppikselle suuntaan 18.4. lauantaina (MLL Naantali) ja mikäli löydän vielä muitakin MLL-kirppiksiä näiltä seuduilta, niin aion kyllä mennä niihinkin pyörähtämään :)

   En valitettavasti uskalla ihan hirmu tiheää kirppispostaustahtia sinulle luvata, mutta sen lupaan, että kyllä niitä tulossa kuitenkin on. Kirppistely kun on kuitenkin asia, jota tulen tekemään ihan hamaan loppuun saakka :D

   Blogini on vuosien saatossa muuttunut melkoiseksi sekametelisopaksi, jota koitan parhaani mukaan jäsennellä käyttämällä "tunnistin-sanoja". Niiden avulla lukijoiden on vähän helpompi blokata ne postauksen pois, jotka eivät heitä kiinnosta ja löytää helpommin ne, joita he lukea tahtovat.
   Toisinaan pudottelen painoa, toisinaan taas "venyttelen peniä". Toisinaan tuunaan ja ompelen, mutta pääpaino on kuitenkin edelleen kirppistelyssä. Kirppistely on blogissani mukana ihan jatkuvasti, mutta nuo muut puuhailut tulevat ja menevät vähän fiiliksen mukaan. En tiedä, moniko lukija jaksaa lukea tätä sekametelisoppaa ihan kokonaisuudessaan, mutta jos blogini edes joltakin osalta tuottaa lukijalle hyvän mielen, niin silloinhan kaikki on enemmän, kuin hyvin :)

   Poista
 2. Kivoja löytöjä taas. 19.4 on Ruskolla MLL:n kirppis ja samassa yhteydessä lasten festarit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Ruskolle en päässyt poikkemaan, mutta uusi yritys sitten ensi kerralla :D

   Poista