keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Ohi on (oma kirppismyyntijaksoni)

Viikon kestänyt myyntijaksoni on nyt ohi ja myytyjen tuotteiden kokonaismäärä oli lopulta 92 kpl. Eli lähes puolet myynnistäni (41 kpl) tapahtui ensimmäisen myyntipäivän aikana, jonka jälkeen myynti laski määrällisesti, kuin lehmän häntä. Vein kirppikselle yhteensä 179 tuotetta ja tavoitteeni oli myydä vähintään puolet pois. Tämä tavoite toteutui :)
 
Myyntisummakin kohosi ihan mukavaan tahtiin ja paikkavuokran + provikan jälkeen käteeni jäi vielä reilut 200€. Ne voinkin sitten vaikka kiikuttaa taas takaisin kirppikselle, jonkun toisen myyjän taskuun ;)

En ole vielä käynyt myymättä jääneitä tuotteita kovinkaan tarkasti läpi, mutta ainakin kaikki lelut olivat päätyneet uusiin koteihin, sillä niitä ei loosista enää myyntijakson päättyessä löytynyt. Myös tyttöjen kesäkengät, tunikat ja takit olivat tehneet hyvin kauppansa. 
 
Pikkumiehen vaatteet olivat kuitenkin tällä kertaa SE tuoteryhmä, joka yllätti. En osaa sanoa, montako vaatetta yhteensä oli pikkumiehen kaapista myyntiin poimittu, mutta oman mielikuvani mukaan niitä oli kyllä melko paljon. Kotiin en niitä kuitenkaan enää montaakaan takaisin tuonut. Ja mikä ehkä hassuinta, niin kaikki pipot ja hatut tekivät kauppansa jo heti ensimmäisinä myyntipäivinä! Pidin toki hinnat maltillisina ja esim. PO.P:in ja Meandin pipot lähtivät uusiin koteihin aivan samoilla hinnoilla, kuin Henkkamaukankin pipot. Mutta silti. Miten ne nyt sillä lailla? Hassua. Mukavaa, mutta hassua :D

Omaan ostoskoriinikin kyllä tarttui pipo. Joten ehkä nyt vain jostakin kumman syystä on hyvä hetki myydä pipoja? :D

PO.P housut 74 cm 2€

Nuo housuthan on toki pikkumiehelle liian lyhyet...mutta vyötäröltä hyvin todennäköisesti kuitenkin sopivat, sillä pikkumies on ehkä hieman keskimääräistä hoikempi. Housukäyttöön nämä eivät päädy, vaan näistä on tarkoitus tulla pienen askartelutuokion jälkeen yöshortsit. Tai jos hyvä tuuri käy, niin näille ei tarvitse tehdä mitään, vaan ne passaavat sellaisinaan päälle, ikään kuin polvihousuina. Kunhan pesukone (ja sen jälkeen kuivausrumpu) on käynyt, niin päästään sovittelemaan ja katsomaan, että mitä tehdään, vai tehdäänkö mitään :)
 
 PO.P pipo 1,25€

 Lindex bikinit 122-128 cm 1€

H&M paita 122-128 cm 1,50€
 
 H&M mekko 128 cm 2€

 Lindex pitsipaita 146-152 cm 1,50€

 By Mershka collection hame 1€
zoeym toppi 0,50€

 H&M toppi 0,50€
Seppälä shortsit 2€
Seppälä toppi 1€

 Sandaalit 1€

 Vila tunika 2€

 Jumppapallo 2€

 Adidas kassi 4€

Tilda-kirja 8€
 
 
 Tilda-kirja 8€

2 kommenttia:

  1. Hyvin sait myytyä ja teit myös hyviä löytöjä. Tuo po.pin pipo on hyvän mallinen ja on lämmin, sait kyllä halvalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja pipoa ei tosiaan oltu hinnalla pilattu. Käyttökokemusta en tuosta piposta omaa, mutta näytti olevan melko napakka, joten oletan sen tosiaan passaavan hyvin piojan päähän :)

      Poista