sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Vuoden 2016 ensimmäinen kirppislöytö

Olin ollut melko kiltti koko viime vuoden ajan, mutta jouduin silti jännittämään jouluna sitä, että onko luvassa sittenkin risuja, vai saisinko toilailustani huolimatta kuitenkin lahjoja.
Olin nimittäin lukuisista kielloista huolimatta tehnyt juuri joulun alla vastoin ohjeita ja kehoituksia. Ja niinhän siinä sitten kävi, että se maitomuki, joka EI olisi saanut olla läppärin äärissä, meni ja kaatui läppärin päälle. Ja läppäri lopetti yhteistyönsä siihen paikkaan.
Siinä sitä sitten oltiin. Kokonaan ilman läppäriä. Ei kiva :(

Mutta pukki oli onneksi reilu, eikä hän siis jäänyt tuijottamaan vain loppuvuonna tapahtuvaa pientä mokaani, vaan hän otti huomioon koko vuoden kiltteyden ja toi sammuneen läppärini tilalle uuden <3 Ja voi, miten hieno ja upea tämä uusi läppärini onkaan. Kyllä nyt kelpaa bloggailla, kun on vimpan päälle pelit ja vehkeet!
Ja jotta kukaan ei nyt turhaan muutu kateudesta vihreäksi, niin läppärini on siis luonnollisestikin jonkun pukin pajassa asuvan tontun vanha, turhaksi jäänyt työläppäri. Se ei siis ole uusi, vaan käytetty, mutta koska kyseessä on yrityskäytössä ollut työkone, on se suorituskyvyltään ja nopeudeltaan ihan eri luokkaa, kuin mitä entinen koneeni oli. Joka kyllä sekin oli ihan hyvä. Mutta kyllä tämä on parempi, kunhan vain opin käyttämään tätä vielä vähän paremmin :)

Pukki toi myös muuta tekniikkaa ja vempainta, joiden joukkoon kuului myös uusi putki järkkäriini. Se on SE putki, jonka kohdalla olen monasti uhonnut, että jos minulla olisi SE, niin kuvani olisivat PALJON parempia. Mutta voin kertoa, että ei se nyt kuitenkaan ihan niin mennyt...
Mutta ehkä opettelemalla pääsen vielä vähän parempiin tuloksiin? :D

Kävimme koko perheen voimin laivaristeilyllä, kuten meillä on joka joulun tienoolla ollut tapana. Pikkumies koki risteilyn aikana rakastumisen, sillä hän löysi risteilyllä Muumit <3 Meillä on kyllä kotona Muumi-kirjoja, Muumi DVD:itä ja Muumitalokin. Mutta poika ei ole ollut niistä koskaan järin kiinnostunut. Ja kun kävimme kesällä Muumimaailmassa, niin parasta taisi olla vesileikit - ei Muumit. Mutta nyt, aivan yhtäkkiä Muumeista tuli kertakaikkisen suuri hitti!
Lapset kävivät ostamassa laivan lelukaupasta itselleen yhtä sun toista pientä kivaa, mutta pikkumies halusi vain yhden asian. Muumipehmon. Ja toki hän sen sai <3

Mutta jos Muumeja on vain yksi, niin on aika iso riski sille, että Muumista tulee yksinäinen. Joten suunnittelin hankkivani Muumille seuraa, kunhan pääsisin taas kirppiksille. Kovinkaan pitkään en kuitenkaan joutunut asiaa suunnittelemaan, sillä FB-kirppikselle tuli kuin tilauksesta myyntiin kasa Muumeja. Niinpä me saimme Muumille kavereita, eikä se ole enää yksinäinen <3

Muumihahmot 20€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti