lauantai 29. lokakuuta 2011

Hyvä mieli kirppistellessä

 Tällä kertaa oli jotenkin ihan hirmu mukava fiilis kirppistellä. Johtuneekohan siitä, että löysin niin paljon kaikkea kivaa? Tai no, paljon ja paljon, mutta jotenkin oli sellainen fiilis, että tällä kertaa löytyi sellaista mitä olin oikeasti vailla...eikä homma mennyt siis ihan puhtaasti heräteostosreissuksi, kuten varsin usein käy.

Heräteosoksiakin on kiva tehdä, mutta kyllä se vaan on mukavampaa löytää jotakin sellaista, jota on jo hetken etsiskellyt. Kyllä tällekin reissulle mahtui sellaista vaatetta, jota en ole etsinyt, mutta kuten jo tiedätte, mulla on pienimuotoinen fiksaatio pukea lapsia samantyylisesti. Ja tähän sain taas vahvistusta. Jokunen aika sitten löysin pienimmälle ihanan pehmoisen tunikan, mutta keskimmäisellä ei ole mitään vastaavaa. Tai ei siis ollut, mutta nyt on. Tosin tälläkään kertaa se vastaavuus ei lopulta ole järin suuri, mutta koen kuitenkin saaneeni nyt keskimmäisellekin jotakin söpöä ja pehmoista, kun löysin hänelle tämän:

 Me&I tunika 110-116 cm 14€

Melko tyyrishän se oli, mutta toisaalta se menee meillä melko pitkään. Sitä voi jo nyt käyttää keskimmäisellä, koska se on malliltaan sellainen, ettei se ole liian ison näköinen. Niinpä tämä tulee siis jo nyt käyttöön ja se tulee todennäköisesti olemaan käytössä vähintään 2, ehkä jopa 3 vuotta. Tämä on niitä vaatteita, joista pidän niin paljon, että tiedän jo nyt sen olevan yksi suosikkivaatteistamme, joten raaskin maksaa siitä vähän enemmän.

 H&M fleecetakki 86 cm 2,60€

Tätä olen etsinyt meille jo pidempään. Ja jälleen taas siitä syystä, että keskimmäisellä on samanlainen. Kyllähän näitä on muutama tullut vastaan, mutta tämä ei ole niitä MUST TO HAVE vaatteita, joista olen valmis maksamaan itseni kipeäksi. Niinpä olen rauhassa etsiskellyt tätä edukkaampana ja tänään onnisti.

H&M paita 92 cm 2€
Syytä ei tarvinne kertoa, mutta olen etsinyt My Little Pony paitaa pienimmälle jo tovin :)
 H&M legginssit 98 cm 2€

Legginssejä ei voi koskaan olla liikaa. Mutta niitä voi olla liian vähän. Ostan siis kaikki siistit ja edes suunnilleen kohtuuhintaiset (2€ on kyllä melko paljon) legginssit, joita vastaan tupsahtaa, koska aina tuntuu siltä, ettei ole oikeaa väriä, mallia tms. mitä kaipaan johonkin tiettyyn tunikaan.

Laukku 3,90€

Ah ihanuus!

Olen jo NIIN pitkään etsinyt itselleni mustaa laukkua tuloksetta. Tai no, onhan kirppikset niitä täynnä, mutta yhtäkään kivannäköistä ei ole vastaani tullut. Mutta nyt tuli! Vanha laukku sai heti lähtöpassit uuden tieltä...on tämä vaan niin kiva. Ja vieläpä edullinen!


2 kommenttia:

  1. Tosi kiva toi laukku!
    Meilläkin on muuten jossain jemmassa tuollainen sydänfleece, pitääkin kaivaa kaapin perukoilta käyttöön =)

    VastaaPoista
  2. Mäkin pidän siitä laukusta ihan hirmuisesti :)

    Ja sydänfleecet on POP :)

    VastaaPoista