keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Minulle, miehelle, esikoiselle ja vähän jotain pienillekin

Tein pitkästä aikaa muutaman vaatelöydön myös miehelleni. Itselleni löysin kivat kengät edukkaasti. Lisäksi esikoinen sai synttärijuhliinsa uuden mekon, sillä melkosen moni mekko oli jäänyt pieneksi tai tyttö ei enää muuten vaan pitänyt niistä, kun kävimme vaatteita taas läpi.

Esikoisen vaatteista kertyi lopulta melko iso "myyntiin menevä" kasa, joten tein kirppispöytävarauksen. Ajattelin alkuun, ettei myynti tule olemaan järin vilkasta, sillä pienet vaatteet liikkuvat isompia vaatteita nopeampaa...mutta yllätyinkin varsin positiivisesti! Kyllä niitä vaatteita näytti siitä tangolta katoavan ja sainkin kohta täydentää tankoa lisäämällä pöytään myös pienempien vaatteita, joita oli hiljalleen kertynyt taas myyntiin joutavaksi, kun molemmat pikkutytöt vaihtoivat vaatekokoaan suurempaan.

Tarkkaa myyntisummaa en vielä tiedä, mutta kyllä se 300 euroa taisi mennä rikki 2 viikon myyntijaksolla. Ja pidän tätä siis varsin hyvänä summana :)

Little pet shop-paita 92/98 cm, uusi 1€
Lindex jumppapuku 98-104 cm 2€
 H&M paita 98-104 cm 1,50€

 H&M paita 110-+116 cm 0,20€

 Zara mekko 116 cm 5€

 Kinderit villakangasmekko 140 cm 5,90€

 H&M t-paita 0,50€, pitkähihainen 1,50€

 Matonkuteet 5€

Kengät 3€


5 kommenttia:

 1. Hei, mä luulen että alkuviikosta shoppailin teidän myyntikojulla. :) Mukaan tarttui parit paidat mm. geisha-paita. Ja ihana pupunkorva talvilakki. Ihania vaatteita muutenkin, meillä näyttää vaatemaku menevän aika hyvin yksiin. :)

  Kiitos vielä ihanasta blogistasi. Mun mielestä on tosi kiva lukea sun kirpparilöydöistä. :)

  VastaaPoista
 2. Ihania, ihania! Tykkään teidän tyylistä :)

  VastaaPoista
 3. Johanna: Tutulta kyllä kuulostaa :D Huomasin viimeksi loosia siivotessani, että pupunkorvahattu oli lähtenyt uuteen kotiin :) Hetken aikaa raksutti, että mikä Geishapaita, mutta sitten muistin...se oli sellainen lilapohjainen :)

  Pakko taas sanoa, että kyllä maailma on pieni :D

  Ja kiva jos viihdyt blogissani (ja kirppiskojussani) :D

  Onaha: Pitkään on kyllä tuntunut siltä, ettei mulla ole tyyliä :O Kun tänään haluan hempeitä värejä ja huomenna räväkkää pinkkiä. Mutta nyt se on kääntymässä sellaiseen hempeään ja romanttiseen niin vaatteiden, kuin sisustuksenkin kanssa.

  Ei tosin ihan kokonaan, sillä kyllähän se pinkkikin on melko POP :D

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo zaran mekko <3 pitäis enemmän juhlavaatteita meitin neidille metsästää myös :D Tällä hetkellä ei taida olla yhtää sopivaa mekkoakaan.
  Siis onko tuo 300, pelkistä vaatteista? :o
  Olen muuten itse nostattannu myynti summaa kirpputorilla noilla sinun antamilla vinkeillä, kiitos vain! ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) Mulla on se tapa, että jos näen kivan juhlavaatteen, niin ostan sen vaikken vielä tiedä sille varmaa käyttökohdetta, koska juhlavaatteet uusina on melko tyyriitä ottaen huomioon sen, miten harvoin niitä sitten kuitenkaan käytetään.

  Myynti ei ollut ihan pelkkiä vaatteita, sillä mukana oli myös muutamia kirjoja ja kestovaippoja. Mutta vaatteet se pääasia kuitenkin on, sillä kirjat ja vaipat eivät liiku yhtä rivakkasti :)

  Hienoa, jos vinkeistä on ollut jollekulle hyötyä. Mun täytyy nyt itse myöntää, että mä en ole tällä kertaa jaksanut niin pätkääkään itse panostaa siihen myyntiin *nolostuu*

  Yleensä mulla on kaikki siististi esillä ja nätit liput ja laput kertomassa mitä pöydässäni on ja siivoan loosia tiheästi, mutta nyt näin ei siis ole.
  Ajattelin, että pöytä on nyt niin sekalaista tavaraa täynnä, että vaikka kuinka koittaisin tehdä siitä fiksun näköisen, ei se kuitenkaan onnistu siinä määrin mitä haluan. Joten tällä kertaa myyntiäni ei kyllä edistä pöydän siisti ja selkeä ulkonäkö.

  En vaan jotenkaan jaksanut alkaa panostamaan, sillä tällä kertaa myynnissä on sellaista ihan perus käyrtövaatetta, missä ei ole mitään ihmeellistä. Siellä ei siis juurikaan ole mitään ns. herkkuja tms.

  Toki siellä jotakin söpöä oli mukana, mutta ei siinä määrin, miten ns. normaalisti. Yleensä koen, että koko loosini on täynnä sellaista vaatetta mitä ostaisin kirkuen omilleni (ja näin olen itseasiassa tehnytkin :D) mutta suurimman osan niistä supersöpöistä myin viimeksi, kun mulla oli loosi vuokralla ja sain sen reilut 700€.

  Nyt mulla oli viedä loosiin lähinnä yksittäiskappaleita (86 koosta oli muutamia jälellä) pieneksi jääneistä söpöstelyvaatteista, joista en vielä viimeksi raaskinut luopua, sillä ne meni vielä nippanappa kuopuksen päälle :)

  Muutamaan otteeseen on tullut pyyntö laittaa kuvaa esiin pöydästäni. Voisin koittaa seuraavalla kerralla laittaa pöydän taas nätiksi ja laittaa sitten sitä kuvaakin esiin :)

  VastaaPoista