keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Ticketin puku pienimmälle, sekä talvikengät esikoiselle

Kävin edellispäivänä siistimässä loosiani ja sillä reissulla mukaani tarttui kiva Ticketin puku pienimmälle. Hällä on vk-haalarina POP:in puku koossa 86 cm, mutta se ei mahdu enää keväällä, joten uusi puku löytyi kuin tilauksesta :)
 
Vaikka puvulle oli tarvetta, mietin kahdesti, ellen jopa kolmesti että ostanko vaiko en. Hinta oli kyllä matala, mutta en ollut ihan varma puvun kuosista. Se kun ei ollut sellainen, mihin olisin heti ihastunut. Hetken aikaa pukua hypistelin ja koska hinta oli tosiaan varsin matala ja se oli niin hyväkuntoinen, päätin sen ostaa. Ja hyvän päätöksen tein. Pienin on puku päällä söpö kuin mikäkin, eli se passaa hälle kuin nenä päähän :)


 Ticket to heaven vk-haalari 86 cm 22€

 Sukkikset koko noin 104 cm 0,80€ /kpl

 PO.P sukkikset 98/104 cm 1,50€, Bogi sukkikset (uudet) 100 cm 1€

 Zara legginssit 98 cm 0,50€

 Jean Bourget mekko 102 cm 2€


Tänään kävin kirppiksellä uudestaan. Tällä kertaa mukaan tarttui muutama neulemekko, sekä Vikingin Goret esikoiselle. En muista ihan vähään aikaan ostaneeni esikoiselle kirppikseltä kenkiä, koska niitä ei sieltä yksinkertaisesti tahdo löytyä. Juhlakenkiä löytyy aina sillointällöin, mutta hyväkuntoisia käyttökenkiä aniharvoin. Nämä taitavat (ellen ihan väärin muista) olla ensimmäiset talvikengät, jotka olen löyhtänyt 2 vuoden aikana. Joten sitäkin mukavampi löytö :)

Kävin juuri muutama päivä sitten hakemassa esikoiselle talvisaappaat uutena kaupasta, mutta pitkään kyllä pohdin sitä ennen, että ostanko "perusviikkarit" vai jotakin vähän "hienompaa". Lopulta päädyin ostamaan Vikingin mustat saapikkaat karvareunuksella, eli jotakin vähän hienompaa. Meillä oli siis vielä paikka vapaana Vikingin peruspopoillekin.

 H&M neulemekot 110-116 cm 3€/kpl

 Hello Kitty sukkikset 110 cm 0,20€

 H&M takki 110-116 cm 5€

Tämän takin kohdala pähkäilin taas kahdesti että ostanko vaiko en, sillä pienimmällä ei ole tähän sopivaa takkia. Mutta kyllä mä jotakin keksin...mä meinaan löytää sellaisen siis vielä jostakin :D

Viking kengät koko 37, 12,50€

4 kommenttia:

 1. Oi, miten suloinen vk-puku, mutta tuo takki on aivan ihana siis oi ja aaw :) Tosi hyvä löytö ja katsotaan vaan niin kohta sulle kävelee samanlainen oikeessa koossa vastaan pienemmällekkin.

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 2. Kiitos :D

  Mä itse käytän vastaavanlaisia takkeja ja niitä löytyy esikoiseltakin. Siis muutoin samanlaisia, mutta ilman noita sydämiä...ne ei ole ihan mun juttuni itseni päällä :D :D

  En uskalla ihan siihen luottaa, että samanlainen tulee vastaan, mutta jos edes vähän samantyylinen? :)

  VastaaPoista
 3. Sun tuurilla tulee todellakin sama vastaan, voisin vaikka vannoa! :-D

  Tosi hienoja löytöjä taas!
  Vaaleanpunaisena tuo ticketin haalari onkin tosi kiva, vihreänä en oikein innostunut tästä muutaman vuoden takaisesta mallista.

  VastaaPoista
 4. Mä olisin voinut kivenkovaa väittää, ettei mulla nyt sentään NIIN hyvää tuuria ole...mutta kyllä on :O

  Mä löysin tänään sitä samasta kojusta uuden takin (ei siis ollut siellä vielä eilen!) joka on tismalleen samaa "sarjaa", mutta eri värisenä. Mä olen kyllä nyt jo melko ymmälläni...melkonen tuuri kyllä nyt kävi!

  VastaaPoista