keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Reppumetsästystä

Muutama päivä sitten meille kotiutui ihana Kenwoodin yleiskone. Sen hankkimista kyllä käytettynä pohdin, mutta päädyin kuitenkin uuteen. Olen vähän arka ostamaan koneita käytettynä varsinkin yksityiseltä taholta, jolloin sen takuu loppuu siinä kohtaa, kun perävalot katoavat pihasta. Mutta jotakin siihen kuitenkin käytettynä hankin.

Tuohon ostamaani settiin kuului useampi erilainen osa, mutta heti alkuun huomasin, että jotakin olin kovasti siihen vailla. Nimittäin toista kulhoa. Leivoin viikonloppuna minttusuklaakakkua, jota tehdessäni olisin ollut toisesta kulhosta kovin hyvilläni. Nyt piti siirtää täytteitä kulhosta muovikippoon ja myöhemmin takaisin kulhoon jne. Onneksi mulla on netti ja sitä kautta kädenulottuvilla nettikirppikset. Niinpä meille kotiutui uusi (käytetty) kulho :)

 Kenwoodin teräskulho 10€


Tänään tein kirppiskierroksen kiertäen useamman kirppiksen pikavauhtia. Etsin pikkutytöille reppuja ja pienimmälle jumppatossuja. Reput löytyivät, mutta tossujen kohdalla ei tällä kertaa tärpännyt. Sen sijaan muutaman jumppapuvun löysin. Niitä meillä on kyllä jo entuudestaankin, mutta tytöt haluavat pukeutua jumppatytöiksi nykyään päivittäin, joten kyllä niitäkin saa useampi olla, jotta niitä saa joskus pesuunkin :D

PikkuSiili

 Piruetti balettimekot koko noin 92-98 cm 3€ /kpl

 H&M jumppapuku 104-110 cm 1€

 Hello Kitty paita 110-116 cm 0,90€

 Bamse fleecesetti 110 cm 2€

 Palapeli 0,70€

 Reppu 1€

 Everest hanskaat 134-140 cm 1€

Bikinit noin 146 cm 1,50€

 Hello Kitty yökkäri 140 cm 2€

 Esprit paita n. 146 cm 2€
 Hello Kitty neuletunika 146-152 cm 2€

 Benetton paita n. 140 cm 2,50€

 H&M neuletunika 140 cm 1,50€


KCL

 Peltipurkki 1,50€


KCM

 Jumppapuku 90 cm 2,50€

 Lindex legginssit 98 cm 0,50€

 Kirja 3€


Kirppis MInimani

 Takki 146 cm 1,50€

Reppu 2€ 
(uusi)


4 kommenttia:

 1. Heippa! Minkä kokoisia tossuja etsit? Meillä on koon 22-23 (menee 24-25 jalkaankin) sydänkuvioiset tossukat tarpeettomina. Lähtisi parilla eurolla :)-Heidi

  VastaaPoista
 2. Kiitos, mutta tämän päivän kirppisreissulta löysin tossut myös nuorimmalle :)

  VastaaPoista
 3. En mitenkään pahalla kysy, mutta mihin lapsesi tarvitsee noinkin monta samaa kokoa olevaa jumppapukua? :D

  VastaaPoista
 4. Aina saa kysyä :) Ja mä vastaan, jos osaan. Ja tähän osaan vastata :)

  Vanhempi käy jumpassa 3 kertaa viikossa ja pienempi 2 kertaa viikossa, joten on ihan kätevää, että jumppapukuja on molemmilla enemmän, kuin yksi. Meillä jumppaavaatteet menee pesuun aina jumpan jälkeen, joten koen tosiaan käteväksi että niitä on useampi...ei tartte sitten kaivelli likaista pukua käyttöön pyykkikorista, jos jumppapukua ei ole ehtinyt pesemään ennen seuraavaa jumppakertaa.

  Ja lisäksi likoilla on tosiaan tapana käyttää niitä leikeissään, kun "jumppaavat" myös kotona :)

  VastaaPoista