perjantai 24. helmikuuta 2012

Oman myynnin aloitusta ja dyykkausta

Vein pitkästä aikaa itse tavaraa kirppikselle myyntiin ja meno oli siellä kyllä melkosen hurjaa. Samaa tahtia kun pöytää täytin, sitä muut purkivat. Osa tavaroista vietiin ihan kirjaimellisesti kädestä - myös muiden kädestä. En ole ennen nähnyt, että joku ihan oikeasti harrastaa kyynärpäätaktiikkaa, mutta tänään sitäkin pääsin todistamaan.

Myynti lähti siis äärimmäisen hyvin liikkeelle ja vaikka vein myyntiin 7 ikeakassia tavaraa, kävi siellä niin suuri kato jo heti alkuunsa, että saan viedä sinne lisää tavaraa heti kun ehdin. Järkevää kai olisi viedä tavaraa myyntiin jo huomenna, mutta ajatus siitä vähän ahdistaa, että jos tänään oli loosin äärellä ryysistä, niin mitä se on sitten viikonloppuna, kun kirppiksellä muutoinkin on ryysis?! 

Ihan hirmuisesti en itsekään nauti viikonloppukirppistelystä sen ahtauden vuoksi, mutta välillä arki on niin kiireistä aikaa, että viikonloput passaa kirppistelyyn paremmin. Ja jos mielii mennä kavereiden kanssa kirppiskierroksille, niin tuolloin viikonloput sopii monasti paremmin. Ja silloin voi myös piipahtaa vaikka Salossa. Sinne pitääkin itseasiassa koittaa tässä lähiaikoina taas tehdä reissua, kun en ole siellä toviin käynyt.

Tällä kertaa löysin muutaman vaatteen muksuille, sekä taas muutaman hupparin itselleni. Nuo hupparit on niin kovin käteviä aamulenkillä, joten niitä pitää olla paljon. Lisäksi löysin pari mekkkoa, joista musta istuu päälle kuin nakutettu. Toinen mekko ei ihan sitten niin istukkaan, sillä se on mulle sopiva lähinnä vain haavemaailmassa. Mutta ehkä joku päivä?

Ohimennen myös dyykkasin. Ainakin melkein. Naapuri teki varastonsiivousta ja oli kantamassa tuolia roskakatokseen...nappasin sen lennosta sitten itselleni ja vein kotiini. Ajattelin sitä ehkä josakin vaiheessa vähän tuunailla. Ehkä. Se menee kyllä makkariin tuollaisenaankin :)

 Hello Kitty huppari 98/104 cm 4€

 Hello Kitty t-paita 1,50€ 
(ei kokoa, mutta pitäisi olla melko passeli esikoiselle)

 H&M huppari 1,50€
Taitaapi olla miesten mallistosta, mutta ei haittaa...ei sitä aamulenkillä takin alta kukaan näe :D

 Only huppari 1€

Vero Moda mekko 2,50€
(tavoitemekko vuodelle 2020)
 
 Vila mekko 5€

Dyykattu tuoli


8 kommenttia:

 1. Ihan pakko kysyä, mihin kirpparille veit, kun oli noin kova vienti tavaroilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppis-Center Länsikeskukseen vein.

   Kävin viemässä sinne jo lisää tavaraa ja melko kivasti oli tosiaan hyllyt tyhjentyneet. Luultavasti sinne saisi taas olla viemässä uutta kuormaa tavaraa...kun vaan flunssasta pääsisin eroon, niin jaksaisin käydä vielä kaappeja läpi :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ihanampi ois vielä, jos mahtuis päälle :D

   On se kyllä senvertaa pieni, että saas nähdä mahdunko siihen koskaan...kun en mä ehkä ihan noin pieneksi ollut ajatellut itseäni vetää. Mutta se arviointi oli siellä kirppiksellä vähän vaikeaa. Mutta aika siis näyttää että miten käy :)

   Poista
 3. Ei ole ihme, että on viety käsistä. On sinulla sen verran ihania vaatteita lapsilla :)
  Nykyään kirppiksellä kiertää paljon ihmisiä, kun ostavat kaiken minkä halvalla saavat ja sitten myyvät omissa paikoissaan taas uudelleen. Itselläni oli myyntipaikka Vilpertissä ja nyt bongasin aika määrän omia myymiäni vaatteita Pikkusiilissä yhdellä myyjällä. Kaikki olivat hajakokoja tytön ja pojan vaatteita, niin ei voi olla sattumaakaan, että samanlaisia vaatteita olisi heillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän tuli mullekin sellainen olo, että olikohan se yksi rouva kenties ostamassa sillä idealla, että myy sitten kalliimmalla eteenpäin...

   Mutta jos oli, niin täytyy kyllä sitten tarpeeseen ne roposet mennä, mitä siitä välistä saa. Meinaan, että on tuossa kirppismyynnissä kuitenkin oma vaivansa. Varsinkin silloin, kun myyntipaikkana on KCL, jossa ihmiset ei yhtään kunnioita toisen myynnissä olevaa tavaraa. Loosi oli siis taas aivan tajuttomassa kunnossa, kun sitä siistimässä kävin. Höh.

   Poista
 4. Käsittämätöntä, että joku noin kaunista tuolia on poisheittämässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, onneksi ei ehtinyt roskiin saakka :)

   Poista