sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Chef diettaa: Sunnuntain syömiset

Tällä kertaa saatte kaksi painopostausta yhdessä, sillä on aika taas kertoa viikon tulokset ja listata päivän syömiset :)

 Aamupala oli lasillinen kuplavettä. Kun heti aamusta alkaa kittaamaan, on se tavoitteeseen pääsy todennäköisempää.

 Lounaaksi söin broileri-risottoa, porkkanaa, kukkakaalia ja lasillisen kuplavettä. Annos oli liian suuri, vedin itseni ihan ähkyyn ja silti jouduin siitä osan jättämään.

 Välipalaksi lasillinen kuplavettä ja purkka, josta ei kyllä ole nyt kuvaa :)

 Päivälliseksi söin herkkusalaattia, joka pitää sisällään salaattin lisäksi kurkkua, kirsikkatomaatteja, fetajuustoa, krutonkeja ja valkosipulisalaattikastiketta. Juomana lasillinen kuplavettä.

Iltapalaksi otin lasillisen kuplavettä, sekä Burana 800 ja Norflexin. Selkä sanoi treeneissä ruman sanan ja nyt sitten ihmetellään, että miten ämmän käy. Huomenna on pakko päästä aamulla sängystä ylös, koska huommenna on sekä lapsen, että koiran lääkärissäkäynti, sekä illalla kahdet treenit, joita en halua jättää väliin. 

Ja tässä samassa täyttyi päivän juomatavoite :)

Viikkopudotus oli kivat 1,9 kg. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että saavutin viikkotavoitteeni, joka oli painaa tänään 68,x. Huippua! Seuraava viikkotavoitteeni on painaa 67,x. Se saattaa tehdä vähän tiukkaa, mutta katsotaan, katsotaan.

Helmikuun tavoite on 66,4 kilon paino, joten pudotettavaa vielä tämän kuun aikana on 2,4 kiloa. Ei lainkaan paha, sillä kuluvaa kuukautta on vielä yli 3 viikkoa jälellä. Jos lähtee yli tuon 2,4 kiloa, niin aina parempi. Tuolloin voisin haaveilla siitä, että maaliskuussa painaisin 62 kiloa, joka on se "lopullinen" tavoitteeni. Alunperin ajatuksena oli painaa se kilomäärä 1.6.2012, mutta nälkä kasvaa syödessä niin sen painon määrän suhteen, kuin päivämääränkin suhteen. Mutta niitä on vielä tässä kohtaa turha pohtia...jos nyt vaikka ensin eletään tuo seuraava viikko, tai edes huominen :D

Chef
163,5 cm

2011 Heinäkuu 85,0 kg 

2012 Tammikuu 74,9 kg
vk 1: 73,0 kg
vk 2: 71,9 kg
vk 3: 70,2 kg
vk 4: 70,7 kg
vk 5: 68,8 kg 

Pudotus vuoden alusta 6,1 kg.
Pudotus koko aikana 16,2 kg.
Matkaa tavoitteeseen 6,8 kg. 
 
 

6 kommenttia:

 1. Onnea pudotuksesta. Syöt ja juot kyllä ihan tosi vähän ja ihan liian harvoin. Laihdutuksen aikanakin pitäisi syödä 5 krt päivässä pieniä aterioita. Tulee helposti takapakkia ts. nyt sinulla on kuvien puolesta ollut 2 tosi vähäenergistä päivää - sillä saa painon nopeasti alas, mutta ti/ke voi tilanne olla ihan toinen.

  Mutta hyvin on alkutilanteesta lähtenyt. Onnea loppurutistukseen ja painon ylläpitoon. Sekä paranemisia selälle. Kiinteytymisen kannalta (ja ettei kaikki kilot katoa lihaskudoksesta) olisi tärkeää myös päästä liikkumaan.

  T. LitM ja innokas kirppistelijä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Syön tosiaan melko vähän, mutta en ole nälissäni. En siis pode lainkaan nälkää, eikä mieleni tee syödä useammin. Siksi en oikein näe syytä lisätä aterioita, tai jakaa nykyisiä aterioita useaksi pienemmäksi. Jos mieleni tekee syödä lisää, niin sitten syön, sillä en todellakaan aio olla nälissäni - edes dietillä.

   Tiedän kyllä, että suositusten mukaan tulisi syödä sen 5 kertaa päivässä, mutten varmaan koskaan ole niin tehnyt. Aamulla ruoka ei kertakaikkisesti mene kurkusta alas, enkä tunne halua pakottaa itseäni syömään aamupalaa, sillä en koe tarvitsevani sitä.

   Olen tällä samalla menetelmällä (syön 2-3 kertaa päivässä) pudottanut jo 16 kiloa, joten eiköhän ne loputkin vajaa 7 kiloa lähde ihan samalla tavalla :) Kyllä sinne jonnekin väliin tulee myös sellaisia päiviä kun syön enemmän, mutta pääsääntöisesti olen edennyt näin.

   Olen kyllä kokeillut kaikenmaailman dietit ja elämäntapamuutokset, mutta yhdestäkään ei ole oikeasti ollut hyötyä. Tästä on, joten en ole valmis muuttamaan toimintatapaani ennen kuin kaikki kilot on rutistettu kropasta pois.

   Tiedän senkin, että osa kiloista lähtee lihaksista, mutta kyllä suurin osa on selvästi rasvaa ollut, sillä hillittömän suuri mahani on muuttunut kovasti pienemmäksi. Eikä siinä mahassa ollut lihasta, vaan ihan puhdasta läskiä :D :D

   Poista
 2. hyvin olet saanut painoasi pudotettua! tsemppiä jatkoonkin :) mielenkiinnolla seuraan tätäkin osaa blogissasi; aloitin elämäntaparemontin vuoden alusta. olen saman pituinen kuin sinä, se puolikas on tärkeä ;D painoa on paljon enemmän, mutta pudotustahti on näemmä suht sama; itselläni -6kg vuoden alusta :)

  olen huomannut, että mikä sopii toiselle, ei välttämättä sovi toiselle. mulla on tehonnut näin alkuun ihan vain se juomisen lisääminen, vettä siis ja syömisen vähentäminen. herkutella saa, mutta ei mässätä! näillä eväillä menen eteenpäin ja se toimii minulla. toisilla toimii ihmedieetit, pussikeitot sun muut, jokainen tarpoo tavallaan.

  jatka samaa rataa, minä seuraan perässä ;) tosin mulla menee vielä kauan aikaa saavuttaa tavoitepainoni..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Ja se puolikas on tosiaan ERITTÄIN tärkeä :D

   Hurjasti onnea myös sinulle pudotuksesi johdosta. Eikö ole ihan mieletöntä olla jo 6 kg pienempi, kuin mitä viime vuonna :D

   Poista
 3. Jep. Kukin tyylillään. Lopputuloshan on tärkein :) Menisikö edes monivitamiini- ja kalsiumtabletti tai kaksikin alas? Läskin lisäksi lähtee kohta luutkin, kun kalsiuminsaantisi on lähes nolla (ja selässä tulee helposti esim. nikamaluhistumia).

  Sinnikkyyttä. Seuraan innolla projektiasi.

  Sama anonyymi, kun 1. kommentoija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla itseasiassa on kalsiumitabu-purkki ja siinä taisi olla c-vitamiiniakin mukana. Mutta mä unohdan aina ottaa ne *nolostuu*

   Nikamamadaltumia selässäni jo on, joten taidan olla vähän myöhässä tuon mun tabupurkkini suhteen. Höh.

   Ja kiitos :D

   Poista