keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Chef diettaa: Uusi tavoitepaino

Nyt se on sitten virallista. Olen siirtänyt tavoitteeni sinne, minne tarkoitukseni on lopulta suunnistaa, eli 55 kiloon. 

Toki se tavoite voi vielä muuttua, sillä jos oikein hyvä tuuri käy ja peilikuva miellyttää jo aiemmin, ei vaakaan tarvitse ihan noin pientä lukua piirtyä. Tosin on tässä se toinenkin puoli...saattaapi se olla niinkin, ettei tuo luku vielä riitä. Mutta sen siis aika sitten näyttää :)

Olen merkannut kiloklubiin painoni kehityksen käyränä lähes poikkeuksetta joka päivä tämän vuoden puolella. Alkuun se ilmoitti, että tavoite saavutettavissa 24 viikossa...tänäaamuna viikot olivat kutistuneet neljään. Mutta kun laskin tavoitetta alemmas, viikot pompsahtivat 21 viikkoon. Voi ei. Saavutan sen painon kyllä nopeammin, mutta silti.

Tickerikin näyttää melko karulta nykyään...kun vielä hetki sitten tuo vaaka oli lähes kiinni siinä tavoitteessa...ja nyt sinne on matkaa taas miljoona kilometriä.


Mutta eiköhän tämä tästä. Mulla kun kuitenkin on niitä kiloja takana jo sen 21 ja edessä yhdeksän. Vain yhdeksän. Ei siis VIELÄ, vaan vain. Äkkiä mä ne pudotan pois. Tai vaikken pudottaisi äkkiäkään, niin kyllä ne lähtee tässä kesän aikana. Eli eiköhän tämä tästä suttaannu...ei stressiä :)

Oma kroppa on muuttunut nyt muutaman viimeviikon aikana ihan huimasti. Kun laitan kädet vyötärölle, ei se vyötärö tunnu omalta. Ja takapuolikin on erilainen kuin ennen. Sitäkään en omakseni tunnistaisi, mikäli se ei perässäni koko ajan raahautuisi. Reidetkin on nykyään huomattavasti kapeammat, kuin ennen. 

Käsissä on kyllä alleja vielä vaikka muille jakaa, mutta haba alkaa hiljalleen jo näkymään! Maha nyt on vielä röllykkä, mutta se tullee olemaan sitä ihan hamaan loppuun saakka...uskon siis, että 2 raskautta putkeen ja 4 vuotta kestänyt ylipaino ovat tehneet korjaamatonta tuhoa. Mutta se on asia, jota en osaa stressata. Maha on mitä on ja sillä mennään. Muokkaan sitten niitä osia, mitä pystyn :)

Lupasin hihkaista teille toisenkin herkkuohjeen. Ja tässä se nyt sitten on.

Bodyjäätelö

500g maitorahkaa
0,5 dl mehukeittoa
0,5 dl maitoa
3 dl mansikoita
1 rkl makeutusjauhetta

Kaikki blenderillä sekaisin ja pakastimeen neljäksi tunniksi. Kippo on vetoisuudeltaan 9 dl, joten jätskiä tuli melko iso määrä :)

Tai no...jätskiä ja jätskiä. Kyllä se vähän löysäksi jäi, mutta kun en malttanut enää odotella pidempään :D

Lapset söi tätä mielellään ja esikoinen totesi sen maistuvan jogurttijätskiltä. Miehen mielestä se oli lähinnä mansikkarahkan makuista, mutta siis vain hyvin hyvin kylmää. Mä sain siitä kyllä jonkinasteisen jätskituntumankin, koska tokihan se oli hileinen.

Tykkäsin ja voisin syödä (ja syönkin) joskus uudestaankin :)
6 kommenttia:

 1. Wau, rohkea tavoite ja varmasti siihen pystyt! Niin innostava kirjoitus oli, että nyt tämäkin ottaa itseään niskasta kiinni ja aikoo tipauttaa kilot takaisin sinne 55:een.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavoite olisi ehkä ollut rohkea, jos olisin uskaltanut asettaa sen tuohon lukemaan heti...mutta hannasin :D

   30 kg on NIIN paljon enemmän kuin 20 kg, silloin kun urakkaan ryhtyy. Nyt se viimeinen 9 kg rutistus ei tunnu missään. Tai no missään ja missään, mutta ei enää siinä määrin.

   Nyt on ollut kyllä vaikeaa ja olen muutaman päivän syönyt ihan väärin...johtuu tästä tajunnan räjäyttävästä flunssasta. Mutta eiköhän täältä vielä nousta.

   Kiva jos saat tsempin päälle ja ne muutamat hassut kilot pois :)

   Poista
 2. Mun mielestä ihan oiva idea siirtää tavoitetta pikkuhiljaa.. :) Kyllä sä pystyt!

  Ja se vatsa... Mulla oli röllykkä jo melkein pois (turpoaa tosin palloksi jos syön liikaa tai turvottaa, mutta roikkuminen "normaalitilassa" eli lähinnä tyhjällä vatsalla, aamulla, on kadonnut melkein kokonaan), ennenkuin nyt taas se lihominen sitten alkaa :D Ei mennyt kuin 2,5 vuotta.. Toivottavasti en ihan saa takaisin sitä 30 kiloa...

  Mutta hei, mitenkäs jos tota jätskiä haluaa tehdä sokerilla? Paljon siihen vois laittaa sokeria sitten tuon makeutusaineen sijasta? Mä täällä vähän kuolaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mä pystyn :D

   Mulla on niin pahasti revennyt tuo röllykkä, jotten usko sen pelastumiseen kokonaan. On se toki ihan hurjasti parempaan päin mennyt (PALJON paremmaksi, kuin olisin uskaltanut koskaan edes toivoa) mutta tuskin se ihan siihen palaa mitä se joskus oli. Mutta se on ihan ok, jos se jää röllykäksi. Olen ihan sujut sen kanssa. Se on se hinta mikä piti mättöämisestä maksaa ja that´s it :)

   Juu, ei kannata sitä 30 kiloa...se on vähän paljon :D

   Mä laittaisin varmaan sen saman, eli ruokalusikallisen. Ja ainahan sitä voi maistaa ennen pakkaseen laittoa, niin tietää koska makeus on kohdillaan :)

   Poista
 3. Okei :) Tänks. Koklaan sillä..

  VastaaPoista