torstai 8. maaliskuuta 2012

Kesävaatetta ja uudet tavoitefarkut

Muutama päivä sitten aurinko paistoi ja oli iloinen mieli...joten päätin piipahtaa pitkästä aikaa PikkuSiiliissä. Ja kyllä kannatti. Sieltä löytyi ihana Bamsetunika, kissatunika ja Me&I hame.

Samalla kävin myös KCM:ässä, josta tein isomman kasan löytöjä. Oman paikkani siivoamisen yhteydessä olen kovasti kierrellyt KCL:ää. Aina on jotakin mukaan tarttunut :)

Oma myyntini on päättynyt, mutten vielä tiedä tarkkaa myyntisummaa, sillä en ole hakenut tilitystä kokonaan ulos. Ensimmäisen viikon myynti oli päälle 300€ ja siihen olen ihan äärimmäisen tyytyväinen. Aiemmin kahden viikon myyntini on ollut 350€, joten sen yli mentiin kyllä tällä kertaa, vaikka toisella viikolla se myynti aina kovasti hiljeneekin.

Ja koska kaapeista on raivattu liian pienet (ja mun kaapistani liian suuret!) vaatteet pois, on sillä taas tilaa uusille löydöille :D

 Me&I tunika 86-92 cm 4€

 Me&I hame 86-92 cm 6€

 Lindex tunika 92 cm 3€

 Lindex Bamse tunika 92 cm 5€

 H&M hame 98 cm 3,50€

 H&M shortsit 104 cm 2€

 Vyö 1,50€

 jsfn mekko esikoiselle

 Hello Kitty paita 170 cm
Lienee likalle iso, mutta menee yöpaitana

 Rannekoru 2€

 Adidas urheilupaita 1,50€
Mahtunee päälle 2025

 Adidas urheilupaita 2€
Tämäkin mahtunee päälle 2025

 Vila paita 1,50€

 Gina Tricot paita 2€

 jsfn toppi 2€

 fransa caprilegginssit 2€

 chic toppi 1,50€

 jsfn tunika 1,20€

 H&M toppi 2,80€

Only hame 2€
 
 JC tunika 3€

 Indiska hame 1,20€
Ei sitten niin pätkääkään "mun näköiseni" hame, mutta ehkä joskus tekee ihan hyvää pyrkiä pois kangistuneista kaavoista?

 Gina Tricot paita 1,10€

 Gina Tricot hame 2,50€

 Seppälä paita

H&M farkut 3€
Tuumakoko 29/32...housut jää persuksen alle, eli tässä on mulle tavoitetta kerrakseen :D

6 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä sulla taas!

  Vinkkiviitonen; Myy tuo velourtunika pois huutiksessa kun ette enää tarvii. Noista maksetaan parhaimmillaan käytettynäkin kolmeakymppiä :O. Uskomatonta, mutta totta.

  Mä kiertelen kans paljon kirppiksiä ja olen laittanut merkille, että jos olet laiha, lyhyt ja pienijalkainen, kirpputorit ovat merkkivaatteiden osalta taivas.

  Koitapa hakea mustaa vaatetta koossa 42-44 ja kenkiä koossa 42. Mission impossible :/.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Bamse on tosiaan meko kova sana huutiksessa ja muissa nettihuutokaupoissa. Mäkin tykkään niistä, mutta kyllä mulle 6€ alkaa olemaan jo ihan maksimi :D

   44 kokoiset ja sitä suuremmat vaatteet on kyllä varmasti kiven alla kirppiksellä. 36-42 löytyy helposti, mutta 34 ei sitten taas millään.

   Siskoni on hyvin pitkä ja riittävän pitkien housujen löytyminen on välillä haastavaa. Toisaalta mulle kaikki housut on aina liian pitkiä :D

   Kengänkoko mulla on 38 ja se lienee melko perus. Mutta paaaaaljon on tullut ihania popoja vastaan koossa 37. Jokuset niistä menee, mutta suurin osa on liian pieniä.

   42 lienee vaikea löytää, koska se on ehkä keskivertoa vähän isompi. Mutta jos hyvä tuuri osuu kohdalle, niin niitä löytää sitten yhdestä loosista useampia :)

   Poista
 2. Ihan huippulöytöjä oot tehnyt taas!!
  Kävin muutama viime viikolla siellä päin ja ihan pakko oli päästä kirpparilla käymään. Aikaa oli aika niukasti, joten PikkuSiilissä pyörittiin, mitään järkevää en löytänyt. Siinä samassa rakennuksessa olevassa kirpparilla kans käytiin, mutta oli kovin pettynyt sen siisteyteen: ihan järkky. Tein mä sieltä sentään yhden huippuhalvan löydön, ratsastusaappaat lapselle :))
  Tää vaan on aina niin karmeeta lukee näitä sun löytöjä kun tulee itelle kauhee kirppishimo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Siinä samassa rakennuksessa on KCM ja sen siisteys tosiaan on mitä on. Mutta kyllä se syy löytyy niistä ostajista, ei niinkään myyjistä.

   KCL:ässä on ihan sama juttu...paikan saa käydä siivoamassa joka päivä, jos tarkoituksena on pitää paikka edes suunnilleen siistinä. Ihmiset myllää pöydän muutamissa minuuteissa ihan järkkykuntoon :(

   Mutta kiva, että löysit ratsastussaappaat...ne onkin uutena melko kalliit :)

   Ja kirppishimo on mun mielestäni varsin hyvä himo :D :D

   Poista