lauantai 17. maaliskuuta 2012

Tänään on yökirppis, vielä ehdit mukaan!

PikkuSiilissä on tänään yökirppis, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että kirppis pitää ovensa asiakkaille avoinna klo 24:00 saakka. Vielä ehtii siis mukaan :D
Itse piipahdin siellä tänään hieman normaalin sulkemisajan jälkeen, kun ajelin siitä muutenkin ohi. Ja ihan hurjan kivoja löytöjä tein.

Kummitytölle löysin söpön Bamsesetin...mutta vasta autolle päästyäni tajusin, että sehän on himputti sentään varmaan jo liian pieni. Soitti äidille paljasti epäilyni oikeiksi, sillä kummityttö on siirtynyt vaatekokoon 86 cm. Ohhoh. 
Noh, ei se haittaa...kun kuopus näki tunikan, kiljui hän riemusta, sillä tunika on hänen mukaansa hänen "ikioma bamtetunika", kuten kaikki hänelle tärkeä nykyään on (siis ikiomia). Sovitettiin tunikaa sitten päälle, eikä sitä kyllä oikein tunikaksi voi kutsua. Mutta paitana se menee, joten pitäköön tyttö sitä sitten muutaman kerran kotosalla...kun hihat jää lyhyeksi, saa tunika lähteä kirppiskuormaan :)

 Lindex Bamse tunika ja legginssit 80 cm 3€

Keskimmäiselle löytyi kesään kiva hellemekko. Tai saattaa se olla niinkin, että tuo menee kesällä kuopuksen käyttöön. Jonkinverran tytöillä on ristikkäistä käyttöä muutaman vaatteen kohdalla...esim mekot ovat juurikin niitä, missä sama koko menee molemmille. Toiselle se on sitten vain hieman pidempi, kuin toiselle.

 Lindex hellemekko 98 cm 3,50€

Löysin pitkästä aikaa lisää Gymboreen vaatteita. Tykkään näistä edelleen ihan hurjasti, joten niiden löytyminen on aina kovin mieluisaa :)

Gymboree paita ja housut koko 4, 4,50€

 Gymboree velourhuppari koko 4-5, 4€

Ja lisäksi mukaan tarttui vielä söpö geishapipo keskimmäiselle.

 Lindex pipo 1€


Muutama päivä sitten kävin KCL:ässä kiertelemässä. Mun on jo monena iltana pitänyt ne blogata, mutta se on aina jäänyt suunnitelman tasolle. Mutta tässä sitten vihdoinkin tämä toteutus :D

 Lindex mekko 98 cm 2€

 H&M hame 104 cm 2€

 H&M liivi 110 cm 2€

 Vila tunika 4€

 Kori 1€


Sain tunnustuksen Tyttö, sinä olet läski! -blogistilta.

Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu", mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille joilla on alle 200 seuraajaa.
Tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi suosikki blogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikki blogilleen!
 
Tämä tunnustus lähtee viidelle blogeille sillä perusteella, että missä blogeissa olen viimeksi vieraillut (ja on sen alle 200 lukijaa). Teknisistä syistä johtuen en saa niitä blogeja linkkeinä tähän esiin. Pahoitteluni.

328 dB
VillaNanna
Kirppistelyä ja muuta merkityksetöntä
Pieniä asioita
Essin kynsiblogi

8 kommenttia: