torstai 12. huhtikuuta 2012

Huippulöytöjä

Tänään kiersin KCL:än ja PikkuSiilin ja tein muutaman ihan huippuhyvän löydön! Olin kyllä NIIN iloinen, kun löysin keskimmäiselle uuden ihanan tunikan...ja vieläpä todella edulliseen hintaan!

Löysin myös vinon pinon lehtiä likoille...nekin oltiin hinnoiteltu niin, että "kunhan saadaan kämpästä ulos"...ja mullehan se passas oikeen vaan hyvin. Lehtiä on jo lueskeltu ahkerasti, eli käyttöön ovat tulleet. Toivotaan, että jokunen niistä säilyisi myös eteenpäin jaettavaksi vaikka naapuruston lapsille...meidän likoilla kun on tapana repiä lehdistä ja kirjoista sivuja heti, kun silmä välttää.

Itselleni löysin mustan laukun. VIHDOINKIN! Olen laukkua etsinyt jo useamman viikon ja yhden jo löysinkin...tosin en ole sitä muistannut blogiin laittaa. Mutta muutama viikko sitten löysin tosiaan mustan laukun...mutta se on osoittautunut epäkäytännölliseksi. Se on liian iso. 
Tänään löysin sitten vähän pienemmän. Josko se passais sitten paremmin, enkä kaataisi aina puolta maailmaa, kun käännyn kasseineni :D

 Lindex Bamse tunika 110 cm 1€

Seven kids paita 104 cm 2€

 87 kpl Nalle Puh-lehtiä 2€

 Värityskirjat 1€/kpl

Esprit laukku 7€

6 kommenttia:

 1. Juuri oikealla periaatteella ihmiset pistäneet myyntiin :)

  VastaaPoista
 2. Sun painonpudotustahti on ollu ihan huima! En oo varmaan ainut, joka sitä kadehtien seuraa... ;) Jossain aiemmassa kommentissa jo vastasitkin, että pudotusta on tullut syömällä vähemmän ja liikkumalla enemmän. Mua (ja varmaan muutamia muitakin) kiinnostais tietää, minkälaisista aterioista sun keskiverto päiväs koostuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se ollut. Tai siis oli. Nyt se paino lähinnä nousee huimasti :/

   Viikon ajan kuvasin syömiseni tänne blogiin, joten jos vähän selaat taaksepäin, niin näet miten söin jotta laihduin. Nyt osaan lähinnä vain kertoa miten syön, jotta lihon :/

   Poista
 3. Onnea pudotuksesta. On sulla pakko olla melkonen itsekuri.
  Ompa mahtava kasa nalle puheja :)

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos...tosin itsekuria ei ole. Jos olisi, niin olisin dietillä edelleen. Höh.

   Poista