maanantai 30. huhtikuuta 2012

Blogin tallennustila täynnä!

Uusia kuvia ei voi lisätä.

Että sillälailla.

Eilen koitin tehdä sitä kotipostausta, mutta ei se oikein onnistu ilman niitä kuvia. Nyt sitten pohdin kuumeisesti, että miten tästä eteenpäin.

Poistin jo muutaman vanhan postauksen, muttei se auttanut. 

Ehkä sitten uusi blogi?


7 kommenttia:

 1. Jos kuvatila on täynnä, niin siihen auttaa esim. et menet sinne googlen Picasa-albumiin, minne kuvas tallentuu kun lataat ne blogiin ja poistat kuvia sieltä. Tai, lisäät blogiisi toisen kirjoittajan (itses, toisella sähköpostiosoitteella), tai ennen kuin lataat kuvia blogiin, muokkaat niitä niin, että muutat kuvakokoa pienemmäksi.
  Nimim. toinen bloggaaja joka on törmännyt samaan ongelmaan. :)

  VastaaPoista
 2. kannattaa vaan ostaa sitä tallennustilaa, ei maksanut ku muutaman euron ja mulla on ainakin riittänyt jo vaikka kuinka kauan

  VastaaPoista
 3. En tajua miten nyt viikon sisällä _monessa_ mun seuraamassa blogissa on ollut sama ongelma? Sattumaa vai jotain Bloggerin sekoilua?
  Höh =(

  VastaaPoista
 4. Eikös uutta tilaa saa ostettua jollain (pienehköllä?) summalla? En tiedä itse, mutta joillekin muille bloggareille on näin käynyt että tila loppunut (ja ovat sit hankkineet lisätilaa), ja varmaan mullakin jossain vaiheessa tuo on edessä. Kurjaa kyllä olisi, jos joutuisi vanhan blogin tuon vuoksi hylkäämään ja perustamaan kokonaan uuden.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille vastauksista!

  Mun nörttitaidot ei ole järin kehuttavat, eli eipä mulla ollut hajuakaan mistään picasa-albumeista :D Mutta onneksi sain apua...ja vinkkejä teiltä ;)

  Nyt taas homma pelittää, sillä tein toisen profiilin, jolla jatkossa kirjoittelen :)

  Muutamalla roposella saa tosiaan lisätilaa, mutta kun siinä puhuttiin dollareista ja joka kuukausi pitäisi maksaa. Mitä hiton dollareita? Mulla on euroja, eikä mitään dollareita :D :D

  Mutta ongelmaa ei (ainakaan pitäisi) tosiaan enää ole, kun jatkossa kirjoitan sitten vaan toisella profiililla :)

  VastaaPoista
 6. Flickr on hyvä kuvapalvelin, lataa kuvat sinne ja siirrä blogiin. Muista pienentää ne niin tilaa jää enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä :)

   Jos vielä tulee ongelmia eteen, niin otan tuon sitten käyttöön :)

   Poista