lauantai 24. marraskuuta 2012

Ihanat Emut

Tällä kertaa tein melko monta hyvää löytöä. Ostoskoriini eksyi mm. ihanat Emut kuopukselle, edullinen toppapuku keskimmäiselle, värikkäitä paitoja pikkutytöille ja juhlakengät esikoiselle. Itselleni en pikkujouluvaatetta löytänyt vieläkään, mutta ehkä kolmas kerta toden sanoo? :)

 Emu kengät koko 25, 10€

 KappAhl toppapuku 104 cm 10€

En ihan hirmuisesti uskalla luottaa näihin "vaateketjujen" ulkovaatteiden kestoon vetoketjujen osalta, mutta koska keskimmäinen on saanut kuukauden sisällä jo kaksi pukua aika hurjaan kuntoon, niin nyt olen valmis niitäkin kokeilemaan. Tuo lapsi löytää jostakin juuri ne pinttyvät liat, joita ei meinaa saada puvusta irti kirveelläkään. Oikea pukuvärivalinta hänelle olisi siis musta :D

Yleensä en todellakaan osta vaatetta, jossa on tahra, jonka poistamismahdollisuudesta en ole melko varma. Mutta tällä kertaa ostin. Mietin, että jos kympillä saan siistin puvun jossa on vähän tahraumaa, jota kuitenkin saattaisin saada haalistettua, niin meidän tilanteessamme se kannattaa ostaa. Puku ei kuitenkaan tula tahroitta säilymään edes viikkoa, joten onko sen niin väliä, jos siinä on jo jokunen tahra valmiina? Yleisilmeeltään puku kuitenkin oli todella siisti.

Puvun etumuksessa, toisen kainalon/kyljen kohdalla oli tummaa (mustekynää?) tahraa, jonka esikäsittelin sappisaippualla, jonka hieroi pukuun hammasharjalla. Tämän jälkeen laitoin puvun likoamaan Vanishiin ja sitten koneeseen 40 asteeseen. Ja tällainen siitä sitten tuli: 

Ennen:                                                                   Jälkeen:

Ei 100% tahraton, mutta melkein. Eipä sitä tahrakohtaa enää löydä, jos sitä ei etsiä osaa.

 Name it paita 104 cm 2,50€

KappAhl paita 110-116 cm 2€
Farkkutunika 150 cm 5€
Pukinkonttiin.

 Sandaalit koko 36, 3,50€

 Palapeli 2,50€
Pukinkonttiin.

Legopalikat 2,50€
Pukinkonttiin.

8 kommenttia:

  1. Itse olen tykännyt kyseisen ketjun haalareista ja meillä ne ovat kestäneet,poikanikin käytössä. Kotiutettiin juur se ah niin kirjavan värinen haalari vaikka uutukaisen hinta kirpaisikin-onneksi olin taas hamstranu ale-kuponkeja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kirjava on ihana! Mutta mä en osaa sitä tyttöjen pukuna nähdä. Tai ehkä osaan, mutta en omien tyttöjeni pukuna, koska tykkään pukea tytöt vaaleanpunaiseen, lilaan, pinkkiin jne.

      Meillä on tosiaan useammastakin "vaateketjun" ulkovaatteesta hajonnut vetoketju, joten siksi olen vähän skaptinen. Mutta on meillä toisaalta hyviäkin kokemuksia mm. Name It:in puvuista. Ehkäpä nämä KappAhllinkin puvut ovat vähän kestävämpiä? Aika näyttää :)

      Ja alekuponkgit on ihan parasta. Jos ei ihan pakko ole, niin vaatteita en yleensä normihinnalla osta, vaan ostan alesta, tai ale-kupongilla :D

      Poista
  2. Hienoja löytöjä. Pitäsköhän munkin intoutua pitkästä aikaa kirppikselle uutta intoa puhkuen, kun on nähny noi sun hienot löydöt.
    Mä luulin, että meidän muksu on ainoa joka saa puvut ihan karseeseen kuntoon viikossa. Kaikilla muilla tuntuu olevan niin siistejä pukuja lasten päällä.

    Taevahan Tosi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ihan ehdottomasti sun pitäisi :)

      Mä luulin, että mun lapset on niitä, jotka ei koskaan tahraa ulkovaatteitaan, vaan leikkivät sievästi ja kauniisti. Mutta olin niin väärässä, kun mitä ihminen olla vaan voi :D

      Poista
  3. Moiii! Ihania löytöjä...päätin lähteä tänään kirppikselle sun innoittamana :) Ilmottele jos olette tulossa taas jossain vaiheessa Karjalohjalle! Löytörikasta joulun odotusta!
    Piiamarilla
    www.mamaswork.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katos, katos...säkin olet lähtenyt mukaan blogimaailmaan :D

      Juuri viikonloppuna sua ajattelin, kun kävin kirjastossa lainaamassa korukirjoja koruntekokurssia varten...siellä oli erikseen esillä sun kirjasi :)

      Ilmoittelen kyllä ja tulen käymään putiikissakin. Kivaa, että olet saanut yläkerrankin auki!

      Poista