tiistai 6. marraskuuta 2012

Takkeja, takkeja ja vielä vähän takkeja

Viikonloppuna vietiin lapset hoitoon ja lähdettiin ukon kanssa kahdestaan kirppistelemään. Ideana oli käydä katsomassa josko kirppikseltä löytyisi hälle joku kiva takki. Mies taisi olla vähän skeptinen sen suhteen, että löytyykö hälle kirppikseltä takkia joka miellyttäisi silmää ja istuisi hyvin päälle, mutta kyllä löytyi. Peräti kaksin kappalein, joka sitten oli jo vähän yllätys jopa mulle. Joskaan mies ei ole vieläkään täysin vakuuttunut siitä, että pitääkö hän tuosta toisesta takista vai ei. Mutta mun mielestäni se on vallan kiva ja rento. Ja mähän olen aina oikeassa ;)
 Tuuria riitti myös kolmanteen takkilöytöön, sillä löysin keskimmäiselle samanlaisen villakangastakin, kuin hetki sitten kuopukselle. Pääsen siis taas pukemaan tyttöjä samanlaisiin vaatteisiin <3

Mukaan tarttui myös uusi kynttelikkö. Myyjä (joka sattui olemaan paikalla loosiansa siivoamassa) oli hinnoitellut sen 6 euroon, mutta ehdotti itse tinkaavansa hintaa alas, jos sen haluan ottaa. Ja se sopi kyllä mulle. 5 eurolla kynttelikkö vaihtoi sitten omistajaa.

 H&M villakangastakki 104 cm 3,50€

Takki 9€
 Takki 0,50€

Kynttelikkö 5€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti