maanantai 5. marraskuuta 2012

Kirppis koululla

Hyvin harvoin törmään vanhempainyhdistysten järjestämiin kirppiksiin, mutta tällä kertaa lykästi. Kyseessä oli koulun vanhempainyhdistys, joten ajattelin siellä olevan pääsääntöisesti koululaisille sopivaa vaatetta. Mutta kyllä mulle nyt kuitenkin sellainen kuva mieleen jäi, että enempi kuitenkin ehkä oli alle kouluikäisille vaatetta tarjolla. Itse en pienille kuitenkaan vaatetta tällä kertaa löytänyt, mutta esikoinen sai jotakin päällepantavaa.

Kaikkein parhaimmat löydöt oli keskimmäiselle sopivat kengät, Eemeli-kirja ja zhuzhu-petsit, jotka ovat meillä nyt kovaa huutoa :)

 Dinsko kengät 28, 3€

 Benetton paita n. 146 cm 1,50€

 Hello Kitty paita 146/152 cm 1€

 H&M legginssit n. 146 cm 1,50€

 Bolero 1,50€

 Kirja 3€
Pukinkonttiin.

 Legoalusta 2€
Pukinkonttiin.

 DVD 1€
Pukinkonttiin.

 Harry Potteri 4€
Pukinkonttiin.

 Kirja 3€
Pukinkonttiin. Mulla on ollut tämä sama, kun itse olin muksu :)

 Zhuzhupetsit 3€/kpl
Pukinkonttiin.

 Muumilehdet yht.2€

 Prinsessapalapeli 1€

 Hello Kitty sateenvarjo 2€


6 kommenttia:

 1. Lego-alusta oli kyllä löytö! Itse olen yrittänyt sellaisia jo pitkään metsästää, mutta aina hinnat olleet niin päätä huimaavia kirppishinnoiksi etten ole ostanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se. Muutaman kerran olen legoalustan kirppikseltä bongannut, mutta hinnat on tosiaan olleet niin suolaset, että sinne ovat myös jääneet. Tuo lähti matkaan ihan heti :D

   Poista
 2. Mäkin tuota legoalustaa ihastelin. Hyvän löydön oot tehny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti oikeen nyt käydä katsomassa mitä tuo maksaa uutena. Vissiin noin 8 euroa? Joten olihan se ihan hyvään hintaan, kun kahdella eurolla sai, koska eipä tuo taida miksikään käytössä kulua kun Lego on :)

   Poista
 3. Kivoja löytöjä! Mä oletan olleeni samalla kirppisellä, ja tein itsekin tosi paljon löytöjä. Erityisesti oli kivaa löytää kerrankin pojalle (6v, vaatekoko 122cm) vaatteita, koska ne tahtoo olla vähän kiven alla, varsinkin tosi laiheliinille passaavat mallit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Kiva kuulla, että jotakuta muutakin lykästi! Nuo koulujen kirppikset taitaakin olla teille ihan parasta, koska sieltä tosiaan hieman keskivertoa todennäköisimmin löytyy niille vähän isommillekin lapsille siistiä päällepantavaa :)

   Poista