keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Maailman söpöimmät kumpparit

Lukijan pyynnöstä tein blogiini pienen muutoksen, joka sitten lopulta paisuikin hieman suuremmaksi :D

Esitetty toive oli se, että lisäisin teksteihini jatkossa tunnisteita, joiden avulla eri asioista kiinnostuneet likijat voivat käydä lukemassa suoraan ne postaukset, jotka heitä kiinnostaa. En saanut tunnisteita postauksen loppuun näkyviin, mutta tunnistelista löytyy tästä lähtien sivuston vasemmasta reunasta, joten sitä kautta pääsee lukemaan ne itseään eniten kiinnostavat jutut. Koitan vielä liittää siihen joitakin vanhempiakin tekstejä, jos se näin jälkikäteen onnistuu. Lähinnä nuo tuunaukset olisi kiva saada esiin, sillä niiden joukosta voi yksi jos toinenkin ihminen löytää kivan tuunausvinkin myös itselleen :)

Sain sivusolle myös pitkään haaveilemani blogiluettelon niistä blogeista, joita seuraan juuri tällä hetkellä. Suosittelen lämpimästi kurkkaamaan nuo blogit läpi, sillä sieltä saattaa löytyä kiva blogi myös omalle "seurattavien blogien" listallesi.

Lisäksi blogin värimaailma muuttui. Tähän ratkaisuun päädyin jo jokunen viikko sitten, sillä nyt, kun perheeseen on syntymässä kolmen prinsessan lisäksi myös pieni prinssi, ei se vaaleanpunainen sävymaailma tunnu enää parhaalta mahdolliselta vaihtoehdolta. Ja koska kotinikin on pitkälti musta-harmaa-valkoinen (lukuunottamatta tietenkin tyttöjen huonetta), päädyin muuttamaan myös blogini samansävyiseksi. Toivottavasti uudet tuulet blogin ulkonäössä ovat lukijoidenkin mielestä pelkästään positiivisia muutoksia.

Haaveilen edelleen kuvan lisäämistä blogin ostikon taakse, mutta se projekti saa vielä odotella, sillä sopiva kuva puuttuu. Mutta kunhan sellaisen joskus puolivahingossa räpsäisen, niin senkin sitten vielä blogiini lisään :)

Pidempiaikaiset lukijani ehkä vielä muistavat sen, kun viime syksynä tein ensimmäistä kertaa tilausta NEXT:in verkkokaupasta, tai ulkomailta ylipäänsäkään. Tuolloin ei mikään sujunut, kuin strömssössä, sillä mutkia taisi olla matkassa enemmän, kuin suoraa tietä. Tarinan voi käydä lukemassa täältä!

Lopulta kuitenkin kotiin saapuivat ehkä maailman kauneimmat lasten kumisaappaat, joista tykkään edelleen, kuin hullu puurosta <3 Ko. saappaat vaan alkavat valitettavasti jäämään hiljalleen pieniksi, eikä niihin enää tulevana syksynä villasukka sisälle mahdu. Niinpä oli taas aika alkaa katsastamaan tulevan syksyn kumpparitarjontaa. Ensimmäisenä suuntasin juurikin NEXT:in verkkokauppaan, sillä viime vuonna siellä oli useammatkin mieluisat kumpparit, sekä sieltä on tullut tilattua kenkiä myös talveen, kevääseen ja kesään, joten tiesin, että sieltä takuuvarmana löytyy jotakin sellaista, mistä pidän.

Ja oikeassa olin! Vaikka olin varma siitä, että sieltä löytyisi jotakin ihanaa, niin sain silti yllättyä superpositiivisesti, koska myyntiin oli ilmestynyt uudelleen ne samat kumpparit, jotka tytöille viime syksynä ostin. En ehkä koskaan ole naputellut verkkokauppatilausta niin nopeasti, kuin mitä tuota tilausta tehdessäni naputin, sillä halusin tilauksen lähtemään HETI, jotta koot eivät varmastikaan ehtisi loppumaan kesken :D

Katsokaa nyt vaikka itsekin. Eikö olekkin ihanat! Edelleen, vaikka olen samanlaisia jo vuoden lasten jaloissa katsellut <3 <3


Ehdin vielä klikkaamaan mukaan muutamat legginssitkin, sillä NEXT:in legginssit ovat paitsi edullisia, niin myös todella hyvälaatuisia. Kyllä jää H&M nyt hinta-laatusuhteessa kakkoseksi, vaikka siitäkään en  noin niinkuin muutoin pahaa sanottavaa keksi.


Jos joku kiinnostui kurkkaamaan mitä NEXT:illä on tarjota, niin klikkaa itsesi NEXT:in verkkokauppaan tästä!

Paketti tuodaan suoraan kotiovelle DHL:än tiomesta, hintaan 0€ ja vieläpä pikaisesti, sillä toimitusajaksi luvataan kolme työpäivää. Oma tilaukseni saapui tosin peräti kahdessa työpäivässä, eli kauaa ei tarvinnut omaa pakettia odotella.

Ja tämä sitten EI ole maksettu mainos, joten linkkiä klikkaamalla ainoa joka ehkä hyötyy olet SINÄ, ihania vaatteita lapsillesi (ja miksei itsellesikin) ostaessasi :D

PS. Jos tilaaminen tuntuu hankalalta, kannattaa lukea se tarina siitä, miten oma tilaamiseni sujui ensimmäisellä kerralla. En tiedä saako sieltä hirmuisesti vinkkiä siitä, miten tilaus kannattaa tehdä, mutta siihen saa kyllä useammankin neuvon, että miten sitä ei kannata tehdä ;)

6 kommenttia:

 1. Itsekin juuri pohdin tilausta Nextiltä. Niin helppoa ja kätevää. ;) Noi kumpparit on kyllä ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin...kunhan alkuun pääsee, on se helppoa ja kätevää. Mutta kyllä mun mielessäni vielä se ensimmäinenkin tilauskerta kummittelee :D

   Poista
  2. Se oli kyllä ihan huippu-postaus. Aina ei vaan mee ihan putkeen. :)

   Poista
 2. JES! Tunnisteet, mahtavaa :D
  t. se joka niitä ehdotti

  VastaaPoista