tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kirppistelyä

Eilen piipahdin siskon kanssa A-Laatukirppiksellä ja tänään poikkesin ohi ajaessani DS-lastenkirppiksellä. Molemmilla kerroilla ostoskoriin löytyi muutama uusi vaate. 

Vauvalle löysin kätevän bodyn, jonka hihansuut saa kiinni, eli tämän bodyn kanssa ei tarvita erillisiä tumppuja. Joskin niitä tumppuja kyllä tarvitaan, sillä kaikki muut bodymme ovat ns. perinteistä mallia, joten kun löysin edulliset tumput, ostin ne pois.

 Tutta body 62 cm 1,20€, vauvan lapaset 1€

En periaatteessa ole mikään lappuhousujen ylin ystävä, mutta pienellä pojalla ne näyttää jopa aika ihanilta. Mikäli myyjä ei olisi piilottanut tahraa hintalapun alle, olisivat nämä lappuhaalarit vielä ihanammat. Monasti sinne lapun alle kurkkaan, mutta koska lappu oli kiinni nuppinaulalla, en sitä irti alkanut kiskomaan. Olisi ehkä kannattanut. Mutta ehkäpä keksin jotakin kivaa tuohon etutaskun päälle, jolloin saan tahran piilloon?

 KappAhl lappuhaalari 62 cm 1€

Pienellä pojalla pitää olla muutama vaaleanpunainen kauluspaita. Joten ei tarvinnut kahdesti miettiä, että ostanko, vaiko enkö osta, kun tämän näin.

Zara kauluspaita 78 cm 1€

Kuopukselle löytyi kiva mekko kesän juhliin. En muista onko isosiskollakin peräti ihan jopa samanlainen mekko pinkkinä, mutta ainakin se on pitkälti samantyylinen. Tänään aamulla kaksi loukkaantunutta pikkutyttöä murjottivat äidille siitä, miten heillä ei ole samanlaisia vaatteita täksi päiväksi, vaikka he olisivat niin halunneet...mutta ehkä seuraaviin juhliin sitten on? :D
 
 Lindex mekko 104 cm 5€

Tämä mekko tarttui mukaan siksi, että kaapista löytyy medaljonkitunika (muistaakseni tämän kuosin nimi oli medaljonki?!?) keskimmäisen koossa. Kun se jää hänelle pieneksi, tulee tästä sopiva...ja se pieneksi jäänyt siirtyy pikkusiskolle. Aivan samanlaiset nämä eivät ole, sillä se toinen on vaaleanpunainen ja lyhythihainen, mutta ehkä nämä kuitenkin ovat riittävän lähellä toisiaan, jotta ne voi kaupata tytöille "samanlaisina" ;)

 Me&I mekko 122/128 cm 8€

Olen nyt maalannut kolme päivää putkeen...ja se alkaa näkymään vaatevarastoni heikkenemisessä. En omista (vaikka ehkä pitäisi) ns. työvaatteita, joten maalaan niillä vaatteilla jotka sattuu päällä olemaan. Poikkeuksena toki suosikkivaatteet, joita haluan maalitahroilta varjella. 

Mutta käytännössä siis heitän aina maaliin tahriintuneet vaatteet maalausurakan päätteeksi pois. Mutta koska olen nyt roikkunut telan ja sudin varressa peräti sen kolme päivää, olen joutunut uhraamaan useamman vaatekerran maalin armoille...ja koska äitiysvaatevarastoni ei alunperinkään päätä huimaa kokonsa puolesta, oli pakko löytää jotakin uutta päällepantavaa tahriintuneiden vaatteiden tilalle. Yläosan suhteen jo onnisti, mutta jotkut housut vielä tarvitsisin.

Ajattelin tällä kertaa olla kaukaa viisas ja pestä yhden "maalausvaatekerran"...tiedossa kun on vielä pinnasängyn maalausta, eli joudun vielä ison vatsani kanssa maalauspuuhiin, kunhan taas siihen puuhaan löytyy lisää virtaa. Mutta kun pinnasänky on valmis, heitän telat ja sudit loppuraskauden ajaksi varastoon. Ja kun seuraavan kerran tekee mieli tarttua sutiin, käyn ostamassa itselleni kunnon työvaatteet :)

 Mini maternity äitiyspaita 2€

6 kpl Little Pet Shoppeja ja kasa krääsää 3€
(krääsät meni roskikseen ennen, kuin lapset ehti niitä näkemään)
 

2 kommenttia:

  1. Pakko kommentoida,kun just viime sunnuntaina kävin A-laatukirpparilla ja ihastelin tuota pallomekkoa(muistaakseni se oli siellä) mut jätin ostamatta, kun ei ole tiedossa juhlia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se sitten tuo samainen mekko oli :D

      Poista