torstai 24. heinäkuuta 2014

Klaffilipaston tuunaus ja muutama kierrätyskeskuslöytö

Pari kuukautta sitten ostin melko ruman klaffilipaston. Ruma se oli lähinnä värin ja vetimien osalta, joten tiesin, että siitä saisi kauniin uudella maalipinnalla ja toisenlaisilla vetimillä. Enkä ollut väärässä. Kovasti tyytyväinen olen muutokseen, vaikka ei se kovin suuri muutos ollutkaan :)

Muutoksen jälkeen:


Ennen muutosta:


 Lipaston vetimet ostin kierrätyskeskuksesta hintaan 5€/10 kpl

 Ja koska tuota hiottavaa on vielä melko paljon (kaksi suurta kaappia, joissa on myös melko pieniä yksityiskohtia), ostin itselleni uuden lelun elämääni helpottamaan. Tämän tosin hankin nyt tällä kertaa ihan uutena. 
Kaikenkaikkiaan oikein näppärä vehje...ja mikä kätevintä, samasta vehkeestä löytyy tosiaan useampi ominaisuus. Joten jos joku kotinikkari siellä näytön ääressä pohtii uutta hiemohärveliä, niin tätä suosittelen lämmöllä :)

 Kierrätyskeskusreissussa oli tuuria mukana, sillä löysin myös sieltä itselleni uuden lelun. Olen muutamaan otteeseen pohtinut sitä, että tarvitsisin jonkin vehkeen, jolla voisin sahata jiiriin...ja kun tähän sitten kierrätyskeskuksessa törmäsin, sen mukaani nappasin. Hintaa tälle jiirisirkkelille oltiin lyöty 25€, mutta kauniilla tinkauspyynnöllä se kotiutui hintaan 20€.

Myös nämä jalat löytyivät kierätyskeskuksesta hintaan 4kpl/4€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti