sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Väriä pikkumiehen elämään

Pikkumies on siirtymässä hiljalleen kokoon 80 cm ja kun muutama päivä sitten pengoin kaikki 80-86 cm vaatejemmat läpi sain todeta, että vaatteista puuttuu värit. Toki siellä jokunen väriläikkä oli joukossa, mutta aivan liian vähän. Haluan värejä paljon, paljon enemmän. Niinpä sitten suuntasin kirppikselle sillä idealla ja ajatuksella, että ostan värikkäitä vaatteita. Ja sen tein :)


Värikkäiden vaatteiden löytyminen pojalle ei aina ole ihan itsestäänselvyys, mutta tällä kertaa kävi tuuri. Kolusin tarkasti myös "tyttölasten loosit" läpi, sillä aika usein ne meidän pikkumiehelle hankitut värikkäät vaatteet ovat aiemmin kuuluneet tytölle.

 Benetton paita 74/80 cm 3,50€
4 paria sukkia 1,50€

 
 Benetton paita 80 cm 2€

 PO.P paita 80 cm 4€

 Name it paita 86 cm 1€

 Sukkahousut 86/92 cm 1,50€

Inspiration M paita 86/92 cm 2,50€
Supersöpö...tästä tulee aivan varmasti ihan lempparipaita! <3

8 kommenttia:

 1. Kylläpäs löysit ihanasti värejä! Tuon alimman inspiration M paidan kuosi on aivan ihana <3

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan värikkäitä vaatteita oot löytäny. Harmi että pojille tehdään synkempiä vaatteita kuin tytöille. Kirppareilta niitä näköjään löytää jos jaksaa kierrellä ja ostaa vaikka ennakkoon aina kun sopiva sattuu kohdalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulla on tapana ostaa aina hyvisä ajoin, ettei sitten tule kiire, kun on aika vaihtaa kokoa suurempaan. Nyt ostelen kokoa 80-86cm, sekä kokoa 92 cm. Sitä isompia koitan olla ostelematta, koska säilytystilaa on kuitenkin rajallisesti. Valitettavasti :D

   Poista
 3. Hyvä täsmälöytö! Löysitkö tytöille vaatteita kun kolusit "tyttöloosseja" läpi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Pikkutytöille ei löytynyt mitään, eli vain pikkumiehen vaatekaappi paisui tällä kertaa. Ja tytöille on muutoinkin löytynyt todella huonosti vaatetta jo pidemmän aikaa. Muutaman kerran olen käynyt kirppiksellä löytämättä yhtikäs mitään, mikä on kyllä melko poikkeuksellista.

   Tosin olen nyt käynyt kirppiksellä, jossa harvemmin käyn...mitä luultavammin noilta isommilta kirppiksiltä (Kirppis-Centerit) kyllä löytyisi ostettavaa joka ikinen kerta. Ensi viikolla ajattelinkin niitä käydä ihan rauhassa läpi :)

   Poista