lauantai 5. heinäkuuta 2014

Terveiset Riksusta!

Nappasin lapset kainaloon ja suuntasin auton nokan kohti Riihimäkeä muutama päivä sitten. Suunnitelmiimme kuului käydä samalla reissulla myös Puuhamaassa ja tehdä mahdollisesti myös pikavisiitti Riksun rautatieaseman luona sijaitsevaan putiikkiin nimeltä Pompoti. Unohtamatta tietenkään käyntiä kirppiksellä ja leppoisaa oleskelua hyvässä seurassa :)

 Hyvässä seurassa kyllä saimme aikaamme viettää ja kirppikselläkin kävimme. Mutta muilta osin reissu jäi valitettavasti hieman vajaaksi, sillä nuorempi pikkuneiti sairastui ja illalla alkanut itkeskely jatkui aamu viiteen. Niinpä pakkasimme aamulla kamat autoomme ja lähdimme takaisin kotiin.

Lääkäri diagnosoi korvatulehduksen ja silmätulehduksen, joten ei ihme, jos yöllä oli paha mieli. Puuhamaareissua emme kuitenkaan kokonaan kuopanneet, vaan sovime lasten kanssa, että siirrämme Puuhamaareissun elokuulle. Jos toivoa saa, niin tilaisimme elokuulle paljon lämpöä ja aurinkoa :)

Femmatori, Riihimäki

Itse tehty, uusi pipo 3€

 Kirja 1€

  Kirja 1€ 

  Kirja 1€ 

 Lehdet 1€

 Little People setti 2€

 Uimarengas 0,50€
Pienin neiti valitsi tämän itselleen.

Koru 1,50€
Ja isompi pikkuneiti osti tämän itselleen.

Femmatorilla ollut hinnoittelupolitiikka edusti melko pitkälti samaa linjaa, kuin mitä meillä täällä Lounais-Suomessakin on. Joukkoon siis mahtui aivan ylihintaista tavaraa, mutta myös edukkaampaa ostettavaa. Ehkä keskiverrollisesti hinnat olivat kuitenkin hieman edullisemmat, kuin täällä meilläpäin. Tai ainakin sellainen mielikuva reissusta jäi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti