sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Jos lapsi tahtoo Laalaan, lapsi saa Laalaan

Tänään oli VIIMEINEN kirppispäivä kuukauuteen (huomioiden se porsaanreikä, josta kerroin) ja vaikka olin ajatellut etten enää mene kirppiksille tässä kuussa, niin päätin sitten kuitenkin mennä. Kerroin aamulla miehelleni että marraskuussa pysyn poissa kirppiksiltä ja siihen vedoten pyysin miehen pankkikorttia käyttööni, sillä oman tilini saldo on melko matala. Sain kortin ja niinpä pääsin sitten tosiaan sille vihon viimeiselle kirppisreissulle, jonka vedin sitten pidemmän kaavan mukaan :)

Keskimmäinen on nyt Muumien ohella ihastunut Teletappeihin ja niistä ehdottomasti mieluisin on Laalaa. Muutama päivä sitten löysin kirppikseltä edullisen lilan Teletapin ja ostin sen tytölle. Tyttö nimesi sen heti Laalaaksi, mutta google paljasti, että Laalaa on keltainen, eikä siis lila. Niinpä sitten päätin ostaa tytölle sen keltaisen (ja myös vihreän ja punaisen) jos sellainen tulee kirppiksellä vastaan. Mikäli ei onni olisi matkassa mukana, niin sitten Laalaa haettaisiin kaupasta...mutta onni tosiaan oli tänään matkassa mukana, sillä Laalaa löytyi. Laalaan naamassa on jonkun lapsen taideteos tussilla tai kuulakärkikynällä ikuistettuna, mutta keskimmäistä se ei näyttänyt haittaavan. Tyttö onkin nyt ikionnellinen omasta Laalaasta. Tiivitaavin likka antoi vauvalle ja ilmoitti samalla topakasti "Mun Laalaa, vauva Tii".

Kirppikseltä löytyi esikoiselle muutama WITCH-kirja pukinkonttiin, sekä ihan mielettömän edullinen Ellen lakkatakki! Lisäksi löysin ehkä maailman likaismman lelun, mutta ostin sen silti koska se oli juuri sellainen jota lapsille "keräilen" eli Little People sarjaa. Mietin kyllä kahdesti että josko jätän sen ihan vaan protestin vuoksi ostamatta sillä se oli kyllä suoraansanottuna jo törkyinen. 
Normaalisti kuvaan tuotteet ennen kuin ne pestään ja otetaan käyttöön, mutta tällä kertaa siistn lelua etukäteen, sillä se oli oikeasti hyvin likainen. Pyyhin siitä suuremmat liat pois ja nyt se odottaa höyrykäsittelyä muovipussissa jotta saan siitä viimeisetkin liat irti :)


Kuopukselle:

 Me&I tunika 74-80 cm 1€   KCM

 Lindex Bamse tunika 86 cm 3€   EK


Keskimmäiselle:

 Lindex t-paita 92 cm 2€   KCL

KappAhl tunika 98-104 cm 0,50€   EK

 H&M tunika 98-104 cm 2€   KCL

 Pikku Myy yöpaita noin 104 cm 0,50€   KCL

 ELLE lakkatakki koko 4, 6€   KCM


Esikoiselle:

Seppälä paita 140 cm 1€   EK


Lelut yms:
 Witch-kirjat 
1€   K1A 
1€   K1A
2€   KCL
2€   KCL

 FP little people koulubussi 5€   KCM

 FP pallo-torni 2€   K1A

 Muumipeli 3,50€   EK

 Tampuriini 1€   K1A

 Muumihelistin   EK

Laalaa 1€   K1A

4 kommenttia:

 1. Mikä noista FP oli se törkynen?? Koulubussi vai torni??
  En mäkään mielellään törkysiä leluja osta, tai jos, niin sitten sen pitää kyllä näkyä roimana hinnanalennuksena!
  Ellen lakkatakki oli tosi hvyän hintainen, edellinen minkä ostit oli mun makuun hieman yläkanttiin.

  VastaaPoista
 2. Koulubussi...siis se oli kyllä melkoisen hirveässä kunnossa :/

  Mä ajattelin että kun kyse on muovilelusta jonka siis saa puhdistettua, eikä esim. pehmeävartaloisesta nukesta, niin voin sen ostaa. Mutta kyllä silti pohdin sitä ostopäätöstä normaalia enempi. Tietyllä tapaa kun en halua tukea sellaisia myyjiä jotka myyvät ihan kakkaa ja kakan näköinen tuo auto oli. Mutta nyt se on jo paljon siistimpi :)

  Olihan se viimekertainen vähän ehkä tyyris, mutta noita isompia ei niin usein tule hyväkuntoisena vastaan :)

  VastaaPoista
 3. Aika yök jos myydään likasta mut hienon näköinen bussi nyt kun oot puhdistanu sen. ja ihanan tuo me&I:n tunika :)

  Niin ja piti tulla vaan ilmottaan et lähden kohta kiertään yhden pienen kirppiksen et jos saisin suhun vielä kipinän aikaseks ja menisit kiertään jonkun kirppiksen, kuvittele nyt et siellä saattaa olla just se ihana löytö nyt myynnissä :D

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 4. Mä kävin kirppiksellä, mutta en kiertänyt sitä koska olisi saattanut tulla liian suuria houkutuksia vastaan :D

  Vein siis omia tavaroita taas myyntiin :)

  VastaaPoista