sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Wanted: kehitysideat blogiin ja Little people talo!!!

Mitä haluatte lisää, mitä vähemmän?

Olenko kirjannut kaiken olellisen vai jopa liikaa? Haluatteko jatkossakin tietää vaatteen merkin, koon ja hinnan vai onko joku näistä tiedoista epäoleellinen? 

Kaikki vinkit otetaan siis nyt vastaan. Kun kerran en kirppistelen seuraavaan kuukauteen, niin jos sitten edes aivotyötä paremman blogin puolesta pääsisin harjoittamaan :)

*         *         *

Ja sitten vielä pieni kaunis pyyntö. Jos joku teistä törmää netissä, tai Turun seudulla Fisher Prisen Little People-sarjan taloon jossa on VAALEANPUNAINEN katto, niin ottaisin tuon tiedon enemmän kuin mielelläni vastaan. Paljon meiltä jo tuota sarjaa löytyy, mutta se talo jota olen jo pidempään etsinyt, puuttu. Kaupasta sitä ei enää saa joten ainoa mahdollisuus on ostaa se käytettynä.

Kuva löytyy täältä: 


*         *        *

16 kommenttia:

 1. Minä todellakin tykkään sun blogista!! En olisi uskonnut että löytyy toisiakin noin hulluja kirppisihmisiä kun itse olen! :-DD

  Oikein hienosti kuvaat tavarat mistä olet ostanut, kelle ne on, merkki, koko ja hinta, älä muuta sitä mitenkään.

  Jos haluat voit kerto jotain yleisiä mietteitä vielä kirppiksestä. Minkälaisissa kirppiksissä tykkäät käydä, mitä ostat, mitä et osta, jne. Mutta tämä on oikein hieno näinkin!!

  VastaaPoista
 2. Löysin tämän blogin sattumalta ja tykkään tästä tällaisenaan :)
  Jos joskus käyt muualla kuin Turussa, olisi hauska kuulla mielipiteitä eri kirppareista ja kaupunkien hintatasoista.

  Itse törmään harvoin mihinkään superkivaan - tai ainakin maksan ihanuuksista kyllä huomattavasti enemmän! Mutta on hauskaa ihastella toisten löytöjä. Tärkeintä kun ei ole se, että omaan kaappiin tulee täytettä(ne nimittäin pursuilevat jo ihan ilman kirppistelyäkin...), vaan se löytämisen riemu. Ja sitä voi, ihme kyllä, tuntea myös toisten löydöistä :D

  - H

  VastaaPoista
 3. Kiitos sinullekin kommentista :)

  Tarkoitus olisi tosiaan käydä joskus muuallakin...ainakin meinaan Raisiossa piipahtaa, kun kuulin sinne uuden kirppiksen ilmestyneen. Ja vielä joskus meinaan sen Helsinginseutureissunkin tehdä :)

  VastaaPoista
 4. Hei piti tulla huikkaan että joku möi facebookin KIRPPUTORI palstalla sitä nukkekotia. :) Meilläkin on se nukkekoti.. aivan ihana. :)

  VastaaPoista
 5. Iso kiitos avusta!!!

  Oli vaan melko arvokas, kun tuohon tulee vielä postit päälle :/ Mutta iso kiitos tosiaan silti avusta.

  Mä jatkan vielä edullisemman etsintää :)

  VastaaPoista
 6. Jos joskus päädyt tulla käymään täällä Helsingissä päin, niin voit kysellä multa sitten vinkkejä parhaista kirppiksistä!
  Kannattaa ajoittaa kirppisreissu lauantaiksi, silloin on eniten kirppiksiä auki, eli sekä ip että pöytä kirppikset. Myös sunnuntai on hyvä päivä.
  Paras kirppis lastenvaatteille ja tarvikkeille on kyllä tuo Myyrmäki!

  VastaaPoista
 7. Meillä asuu kirppisteleviä sukulaisia Helsingissä, joten ollaan kuultu noista Helsingin seudun paikoista. Tuon Myyrmäen "tiedän" ja sitten oli vielä joku muukin hyvä paikka...joku Valtsu tms. ellen nyt ihan väärin muista :)

  VastaaPoista
 8. Mä tykkään kans hirmusti kun on paljon kerrottu niistä löytöistä, et kelle se on ja mitä se makso ja mahdollisesti vielä kommentti kunnosta. Se mikä mulle ei ole niin tärkeä tieto on varmaan se et miltä kirppikseltä se on löytynyt kun en niitä erota kuitenkaan mut varmasti monelle muulle sekin on tärkeä tieto et älä ainakaan vähennä mitään kohtaa pois :)

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 9. Ok, voisin tuosta kunnosta mainita enempi, jos siinä mainittavaa on :)

  VastaaPoista
 10. Hieno blogi ja hyvin kuvatut löydöt. Itselläkin haaveissa lähitulevaisuudessa päästä tonkimaan Turun kirppikset läpi! Viime reissulla oli niin tiukka aikataulu, ettei kerennyt.
  Etenkin Pikkusiili kiinnostais kovasti.
  Tampereen tietyt kirpparit koluan säännöllisen epäsäännöllisesti, yleensä joka kerta jotain on löytynyt.

  Mielessä käynyt, jos itsekin jaksaisi väsätä samantyylisen blogin, mutta toisaalta omat käyntini senverran harvemmat, samoin ne ostokset.

  VastaaPoista
 11. Tervetuloa Turkuun ja ehdottomasti jos on vain yhteen kirppikseen aikaa, niin piipahda PikkuSiilissä :)

  Onko Tampereella erikseen lastentarvikekirpputoria?

  Mikäli joskus laitat blogin pystyyn niin vinkkaa ihmeessä siitä mulle. Tykkään lukea muiden löydöistä :)

  VastaaPoista
 12. JOhan 8 päivää 30 :stä on aika paljon vai mitä? Ja eihän se yksi repsahdus, jos ei tule tavaksi. Onhan tässä vielä 22 pvää jäljellä!

  VastaaPoista
 13. En mä kyllä euraavaa 22 päivää voi kirppiksiltä poissa pysyä. Mutta kyllä mä luulen että vähemmän tulee silti käytyä kuin ennen :)

  VastaaPoista
 14. Manselainen anonyymi täällä taas vierailee, kyselit Tampereen lastentarvikekirppareista, on täällä yksi keskustan tuntumassa, tosin aika ahdas paikka, mutta joskus tekee löytöjä, Pikku kirppu taitaa olla nimeltään.

  VastaaPoista
 15. No hyvä juttu, että sieltäkin sellainen löytyy. Mä ainakin koen tuon lastentarvikekirppiksen lähikunnassa etuudeksi, sillä en mä tavallisiltakaan kirppiksiltä yleensä muuta hae, kun niitä lasten kamoja :)

  VastaaPoista