lauantai 23. lokakuuta 2010

Oman loosin lopetusta ja muutaman löydön löytymistä

Kävin siis tyhjentämässä oman paikkani. Tällä kertaa minulla oli paikka vain viikoksi ja myynti oli reilut 120 euroa. Se on kyllä melkolailla vähemmän kuin aiemmin, mutta tyytymätön en osaa olla sillä kaikki on aina kotiinpäin :) Ja ihan yhtä hyvää myyntiä en olisi voinut edes odottaa tällä kertaa sillä nyt myynnissä oli tosiaan vain muutama lelu, eikä mitään suurempaa tavaraa.

Muutama uusi myyjä saapui paikalle samalla kun kiertelin paikkaa, joten pääsin taas tonkimaan parhaat päältä :) Löysin jostakin vanhemmasta loosista muutaman edullisen Meandin paidan ja sen lisäksi eräästä uudesta loosista tarttui useampi vaate mukaan. Tällä kertaa ostin myös muutaman ns. ylihintaisen vaatteen sillä niille on tarvetta ja sain puolestaan sitten muutaman vaatteen ikäänkuin alihintaan joka kompensoi kokonaissummaa :)

Reissasin koko illan ja kun lopulta pääsin kotiin, niin huomasin unohtaneeni oman loosini tavaroita PikkuSiiliin. Olin ne siis kyllä loosista ottanut pois, mutta touhun ja tohinan keskellä sitten unohdin kokonaan isoimman laatikon PikkuSiilin uloskäynnin tuntumaan. Pöhkö minä. Joten eipä sitten auttaisi muu, kuin lähteä sitä seuraavana aamuna noutamaan :)


Kuopukselle:


Me&I t-paita 2€

 Bamse pipo 0,50€  
  
Bamse velourtunika 86 cm 6€

 H&M paita 86-92 cm 2,50€  


Keskimmäiselle:

 Gap yöpuku 86-92 cm  

 Hello Kitty tunika 92-98 cm 5€  

 Tutta housut 98 cm €  

 Me&I t-paita 110-116 cm 2€  


Esikoiselle:

Legginssit 130 cm 0,50€


Äidille:

Vero Moda neule 4€  


Lelut yms:

Kellopeli 2€ (pukinkontiin)

2 kommenttia:

  1. Hyviä löytöjä jälleen! Erityisen ihana tuo Bamse-pipo!

    Tintti

    VastaaPoista
  2. Se oli pakko ostaa, kun oli niin edullinen :) Se ehti jo käymään pesussa ja oli eilen kuopuksen päässä...melko söpö näky :D

    VastaaPoista