tiistai 26. lokakuuta 2010

Yllytyshulluutta.

Mun ei missään nimessä pitänyt taas mennä kirppikselle, mutta kun en voinut jättää tätä käyntiä välistä. 
Olen tehnyt joskus lastenvaatekauppaa ostajan roolissa erään äiti-ihmisen kanssa ja koska meidän makumme menivät melko yksiin niin osoitin kiinnostukseni kauppoihin jatkossakin. Edellisiltana sain häneltä viestin jossa hän kertoi vieneensä tyttöjensä vaatteita Eurokirppikselle myyntiin...joten sinne oli pakko heti seuraavana aamuna suunnistaa :D


Kuopukselle:

Marimekko t-paita 90 cm 1€

P.O.P mekko 86 cm 2€


Keskimmäiselle:

Lindex tunika 92 cm 2,50€

Hello Kitty T-paita 92-98 cm 1€

Lindex tunika 98 cm 3,50€

Lindex paita 98 cm 2€

Lindex yöpuku 98-104 cm 2€


Lelut yms:

Muumi DVD 3€, Babar DVD 1€ (pukinkonttiin)

Muumi nupipalapeli 3€ (pukinkonttiin)

FP puhelin 2€ (pukinkonttiin)

Muumikirja 0,25€


7 kommenttia:

 1. Uii, tuo FP puhelin on muuten aikamoinen hermojen tappaja ;-)) Kaverin pojalla on tämä, mun poika rakastaa leikkiä sillä siellä aina, mutta meille sellaista ei tule!

  VastaaPoista
 2. Mä olen tullut siihen lopputulokseen että mitä enempi ääntä, sen parempi :) Lapset kun viihtyy huomattavasti paremmin lelun kanssa, josta lähtee jou ääni. Ja näin äiti saa vaikka päivittää blogia rauhassa :D

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo Popin mekko ja tosi halpa vielä!

  Tintti

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana norsu tunika ja nuo yökkärin housut on kans aika ihanat :)

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 5. Tintti:
  Oisin mistä tahansa mekosta maksanut 2€ ja ollut sitä mieltä että tein hyvät kaupat, mutta kieltämättä nyt tein superhyvät kaupat kun mekko on P.O.P:in mallistoa :)

  TT:
  Norsutunikaan törmäsin nyt ihan ensimmäistä kertaa...koskaan en ole moista kellään lapsella nähnyt, enkä siis myynnissä kirppikselläkään :)

  VastaaPoista
 6. Ihania vaatteita sä aina löydät :) näistä ostoksista ihanimmat noi Lindexit :) (Hello Kittyistä en tykkää, ihan vaan siks kun sitä näkee about joka tytöllä, mut älä ota negat. :)) Toi FP-puhelin tais olla PikkuSiilis 10e, et tosi hyvän löydön oot kyl tehny jos 2 eurolla ostit. Mäki haluun meille ton puhelimen :D olkoot sitte millanen mökäkone tahansa XD Sun blogia on kyl kiva seurailla, muistahan sit purkaa tuntojas kirppisvapaista viikoista ;D - MillionDollarBaby (2+)

  VastaaPoista
 7. Kiitos :)

  Nuo Lindexit kuuluu ehdottomasti myös omiin suosikkeihini.

  PikkuSiilissä on tällä hetkellä joku sellainen myyjä, joka koittaa saada käytetyistä leluista saman hinnan, kuin uusista. Mä sen loosin leluja kävin ihan innoissani läpi, mutta into loppui hyvin lyhyeen kun huomasin ne hinnat. Noh, ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa :)

  Ja ihan varmasti teen jonkun postauksen myös marraskuussa, vaikkei siinä sitten olekaan kuvan kuvaa kirppislöydöistä :D

  VastaaPoista