lauantai 23. lokakuuta 2010

Maailman paras unohdus ikinä!

Mulla on tänään NIIIIIIIIIIIIN hyvä kirppispäivä, ettei tosikaan :D Mä siis eilen unohdin PikkuSiiliin laatikollisen vaatteita joita olin hakemassa sieltä kotiin. Niinpä sitten tänä aamuna lähdin ikäänkuin ylimääräiselle kirppiskierrokselle. Lähdin liikenteeseen vähän turhan aikaisin, joten poikkesin ensin Eurokirppiksellä. Se jälkeen kävin PikkuSiilissä ja koska teki mieli vähän kirppistellä, niin poikkesin vielä KCM:ään...ja onneksi tosiaan poikkesin!

 Olen jo jonkinaikaa suunnitellut lehmännahkataljamaton hankkimista, mutta se on ollut vielä suunnitteluasteella siitä syystä, ettei niitä saa ihan eurolla tai kahdella. Aina kun on ollut ns. ylimääräistä rahaa niin sille on ollut muutakin käyttöä ja se on sitten mennyt tosiaan muualle. Mutta enää meidän ei tarvitse pohtia sen maton ostamista, sillä nykyään meillä on sellainen matto!!! 
Kävin siis KCM:ässä ja siellä oli myynnissä prikulleen sen värinen talja ihka uutena josta olin haaveillut, ja nyt se on meidän lattialla...ja se on niiiiiin ihana <3 Mä olen niin tyytyväinen, etten osaa sitä edes sanoin sanoa :D Ilman sitä tavaroideni unohtamista PikkuSiiliin, ei meillä olisi nyt ihanaa uutta mattoa, jotta tällä kertaa typerä unohdus toi tullessaan pelkkää hyvää!


Kuopukselle:

Lindex body 74 cm 0,50€   EK

KappAhl neule 80 cm 2€   EK

Hello Kitty body 74 cm 2,20€   EK


Keskimmäiselle:

Bamse paita 92 cm 2,50€   EK


Esikoiselle:

Me&I paita 134/140 cm 5€   KCM
 
 Lil´Missy paita 146/152 cm 1,70€   PS


Äidille:

H&M neuletakki 3,50€   EK


Lelut yms:

 Chicco kännykkä 0,50€


Vaipat:

 7 kpl imuja 1,50€   PS


Kotiin:

 Tupperware vatkauskulho 6€   KCM
 Kirja 1€   EK

Lehmännahkataljamatto 90€  (uusi)   KCM

4 kommenttia:

 1. Toi on just paras kirppiksellä, kun suunittelee jotain ostavansa, ja sitten se sama juttu tuleekin vastaan kirppiksellä huomattavasti halvemmalla!

  VastaaPoista
 2. Muutamaan otteeseen olen päässyt nauttimaan juurikin siitä että mulla on ollut hankintalistalla jotakin ja sitten se löytyykin kirppikseltä :)

  Mutta mä en ois kyllä voinut uskoa näin hyvään tuuriin. Siis miten oikeasti voi olla näin hyvä tsägä :) Ei varmaan kovinkaan usein kirppiksellä myydä tuota mattoa tuossa värissä ja vielä uutena :D

  VastaaPoista
 3. Oi varmasti ihana matto, voin jo kuvitella miten pehmee tuommonen on jalan alla :)

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 4. No se tuntuu samalta, kun jos astuu koiran häntäkarvojen päälle. Ei ole oikeastaan kovinkaan pehmeä, mutta toki kivantuntuinen :)

  VastaaPoista