torstai 4. marraskuuta 2010

Kirppistelyä kirppistauolla

Sen vaan sanon, että kyllä ottaa koville!

Koska enhän mä VOI olla kirppistelemättä edes josakin muodossa, niin menin sitten ja varasin PikkuSiilistä kirppispöydän :D Olen edelleen menossa live-kirppikselle myymään loppukuusta, mutta tässähän ehtii sitä ennen oikein vaan loistavasti ottamaan parin viikon myyntipaikan ja samalla rääkkäämään itseään ihastellen, mutta ei ostellen.

Kävin eilen aloittamassa loosin ja kuljin katse tiukasti suoraan eteenpäin suunnattuna. En vilkuillut sivuille lainkaan, sillä houkutus olisi saattanut olla liian suuri, mikäli olisin johonkin ihanaan törmännyt. Tänään sitten olin vähän jo rohkeampi ja se oli virhe. Tietenkin törmäsin Little People prinsessalinnaan, sekä pieneen maatilan osaan (talli?) ja teki kyllä NIIN tiukkaa kävellä niiden ohi, ettei tosiaan. Meillä on jo se linna, mutta jos sen olisin vaikka anoppilaan ostanut. Sitä tallia meillä ei ole ja sitä kovasti silittelinkin. Kävin sitä ihmettelemässä itseasiassa peräti kolme kertaa, mutta siellä se nyt sitten edelleen on PikkuSiilissä, eikä siis meidän lasten joululahjakassissa. 

Sen voin kertoa, että ei todellakaan ollut helppoa kävellä sen ohi.

Lisäksi löysin muutaman ihanan ja edullisen vaatteen, pari kirjaa ja muutaman muun lelun. Mutta kiltisti jätin nekin ostamatta. Vähän kieltämättä kyllä kismittää tämä lupaus olla ostamatta mitään...ja niinpä päätinkin, etten enää koskaan lupaa pitää kuukauden taukoa! Kaipa tämä tauko olisi mennyt ihan ok, mikäli en olisi ottanut sitä loosia jonka tiimoilta nyt sitten käyn kirppiksellä lähes päivittäin. Mutta toisaalta, koska myytävää on, niin tuntuu typerältä makuuttaa niitä vaatteita täällä kotona pienissä tiloissa.

Jos kuitenkin nyt jotakin positiivista, niin loosini myynti oli lähtenyt oikein vain sujuvasti liikkeelle :D Yhden päivän myynti oli 63 euroa, joka kyllä kelpaa mulle. Pöydästä oli lähtenyt kaikki lelut, sekä muutama kestovaippa. Lisäksi uusiin koteihin oli lähtenyt vuorellisia housuja, muutama neule sekä ulkovaatteita. Kyllä sieltä oli pakostakin muutakin tavaraa kadonnut, sillä ei noilla tavaroilla sinne 63 euroon ylletä, mutta ei ainakaan nyt heti tule mieleen mitä oli pöydästä kadonnut :)


Tällaista tälläkertaa,
Chef ja vieroitusoireet :D

2 kommenttia:

  1. *halaus* voi sua, mä en voi edes kuvitella ettei tekis tiukkaa ja jos vielä joudut voittaan sen kiusauksen joka päivä niin ei helppo kuukaus ollenkaan :(

    Taevahan Tosi

    VastaaPoista
  2. Tänään onneksi mies hoitaa kirppispöydän siivouksen kun hän ajelee siitä ohi, joten seuraava tiukka koitos on vasta tiistaina kun on taas mun vuoro :D

    VastaaPoista