maanantai 8. marraskuuta 2010

Tässä teille, kun kuitenkin tätä halusitte...

Eli Chefin uusimmat kirppislöydöt.

Joo, joo, tiedetään, tiedetään. Eihän mun pitänyt. Mutta kun siinä vain kävi niin. En mä voinut sille mitään. Mä ihan vähän vaan katselin PikkuSiilissä ympärilleni, kun olin siivonnut loosini ja sitten mä ikäänkuin vahingossa näin jotain, mitä mä en kertakaikkisesti voinut jättää ostamatta. 

Yhdessä loosissa oli Muumipappa, joka mun oli ihan pakko ostaa. Ja mulla on kyllä hyvät perustelut, sillä mein keskimmäinenhän on Muumifani ja mä olen ikäänkuin luvannut hälle, että hän saa kaikki muumihahmopehmot. Ja jos en ois nyt ostanut, niin siinähän ois voinut käydä nin, ettei enää IKINÄ ois Muumipappaa kirppiksellä vastaan tullut. Uskottehan. Joten enhän mä voinut sitä ostamatta jättää, kun ei ollut edes kovinkaan hintava. Ja sitten mä kyllä ostin toisenkin jutun, mutta ihan samasta syystä, sillä kyseessä oli Pikku Myy. 

Jos nyt ihan totta puhutaan, niin ostin kyllä muutakin. Mutta mulla on edelleen hyvä selitys. Tehän tiedätte jo, että jos lapsi tahtoo Laalaan, niin lapsi saa Laalaan. Ymmärtänette siis myös sen, että jos lapsi tahtoo Pain, niin lapsi saa Pain. Ja vaikka lapsi olisi niin pieni, ettei hän vielä ymmärtäisi pyytää Paita, niin hän saa sen siltikin, koska joskun tulee se päivä, kun hän sitä osaa pyytää. Joten ei siitä sitten sen enempää.

Joulupukin konttiin olen suunnitellut ostavani Plaston astiaston, mutta suunnitelmat saa nyt ikäänkuin unohtaa, sillä mulla kävi ihan mieletön tuuri. Kirppikselle tuotiin juuri silloin Plaston astiasto, kun olin siellä ja nappasin sen (tietenkin) heti itselleni. Mikäli olisin jättänyt tämän ostamatta vedoten kirppistaukooni, niin eikö se olisi ollut jo suorastaan typerää? Säästin nimittäin nyt sievoisen summan!

On kuitenkin tähän loppuun ehkä pakko myöntää, että yhden ihan puhtaasti heräteostoksen kyllä tein. Ostin nimittäin lääkärilaukun, mutta eikö sen mulle kuienkin voi sallia, sillä se nyt on kuitenkin aika pientä. Lisäksi ostin itselleni housut, mutta niitä ihan oikeasti tarvitsin.

Uskonnontunneista on jo tovi aikaa, mutta jotenkin silleen se meni, että se joka itse on synnitön, voi heittää ensimmäisen kiven. Jotta meinaatteko kivittää pahastikin? 

Chef, joka väistelee kiviryöppyä.


Lelut yms:

 Muumipappa 4€ (pukinkonttiin)

 Pikku Myy 2€ (pukinkonttiin)

 Pai 1€ (pukinkonttiin)

 Plaston astiasto 6€ (pukinkonttiin)

 Lääkärilaukku 3€ (pukinkonttiin)


Äidille:

Housut 2,50€

15 kommenttia:

 1. Voi kuinka kiva, kun et pitänytkään lupaustasi! Löytöjäsi on niin mukava seurailla että olisi ollut kurjaa olla kuukausi ilman! :D

  VastaaPoista
 2. No näin mäkin tämän ajattelin. Ihan siis Teidän lukijoiden vuoksi päätin lopettaa tauon *viheltelee noloissaan* :D

  VastaaPoista
 3. Jeeeee sun tauko on ohi :) Tätä on odotettu ja yritetty yllyttääkkin takas ruotuun *anteeksi edelleen siitä*
  Tosi hienoja löytöjä :)

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 4. Sä olet ihan hassu :D Saat anteeksi yllytyksen...joskin mähän voisin laittaa tämän nyt ikäänkuin sun piikkiis ;)

  VastaaPoista
 5. Nyt jos tässä olis "tykkää-nappi" niin painaisin sitä :)

  VastaaPoista
 6. ootko koskaan ajatellu mitään hoitoa? ei tollanen oo sen perusteltumpaa ku vaikka nettipokeri...

  VastaaPoista
 7. Hihihi, nämä sun selitykset on kyllä ihan parasta!! :-DDDDD
  Mutta totta turiset, kun kirppiksellä näkee jotain hyvää ja edullista, siihen kannatta upottaa kyntensä ihan heti, koska ei sitä koskaan tiedä milloin sellainen tulee enää koskaaaan vastaan.

  VastaaPoista
 8. riihelmi: Kiitos :D

  Anonyymi: En ole ajatellut mitään hoitoa. Miksi olisin? Kyllä mun mielestä lasten joululahjojen ja vaatteiden osto kirppikseltä on perustellumpaa, kuin nettipokeri. Ja toisaalta, en mä sitä nettipokeriakaan mitenkään pahana näe. Peli se on siinä missä muutkin pelit (olen kokeillut ja kivaa oli) ja jos sinne ei hassaa kaikkia rahojaan, niin en kyllä näe siinä mitään pahaa.

  zanne: Todellakin. Mä olen noita Plaston astioita nähnyt pienempinä rykelminä, mutta mukeja ja isoja lautasia en ole ikinä nähnyt. Kaupassa olen noita kattiloita ja paistinpannuja nähnyt, mutta kirppiksillä niitä ei ole tullut vastaan. Ja koska joululahjaksi olisin Plaston astiaston kaupasta lapsille ostanut, niin aina vaan parempi, että ne sai kirppikseltä. Eikä tosiaan tarvinnut kahdesti pohtia otanko ne vai en :)

  VastaaPoista
 9. En kivitä. blogiasi on mukava seurata, itsekin kirppistelijä kun olen täältä naapuri kaupungista Mansesta :)

  Hienot löydöt teit! Miten saat pakattua ne pukinkonttiin, kun puuttuu kaupanpakkaukset? Esim nuo plaston astiat? Itsekin olen etsinyt ja löytänyt esikolle TIINA-kirjoja, ja niitä pukinkonttiin pakkailen sitten, kunhan vielä muutama tulee vastaan, ja taatusti tyttö ilahtuu, eikä haittaa, vaikkei olekaan "uusia", tosin näistä nyt ei huomaa, että kukaan niitä on koskaan lukenutkaan.

  Tänään taas menossa tonkimaan paikallista kirppistä, toistaiseksi en ole vielä omaa blogia löydöistä tehnyt, joten tyydyn vaan ihastelemaan muiden blogeja!

  VastaaPoista
 10. Jos asiassa ei ole mitään pahaa,miksi olisit halunnut pitää kuukauden tauon?

  VastaaPoista
 11. Anonyymi Mansesta:
  Plaston astiaston ostin tuollaisessa ämpärissä, jossa sen voisi siis myös paketoida. Paitsi että mulla on sitä jo pukinkonttiin aiemmin ostettuna ja tänään ostin yhden kattilan lisää. Joten mä haen kaupasta jonkun tyhjän pahvilaatikon ja pakkaan ne siihen :) Näin mä meinasin toimita myös little peoplejen kanssa :)

  Esikoiselle olen haalinut useamman WITCH-kirjan eikä häntäkään kiinnosta mistä kirja on hankittu, kunhan on :)

  Anonyymi:
  Tauon ajattelin pitää lähinnä siksi, että pienillä ei tällä hetkellä ole juurikaan vaatetarvetta ja säilytystila rupeaa loppumaan. Esikoisen vaatekaappi oli tosin käymättä läpi, joten hänen vaatetarpeensa ei ollut täysin tiedossani.

  Ajattelin myös, että nyt on ennemminkin aika keskittyä vanhan tavaran läpikäymiseen ja poistamiseen, eikä niinkään uuden tavaran hankintaan. Mutta mä innostuinkin siitä vanhan tavaran postamisesta sitten oikein urakalla...ja sitä varten piti varata kirppispöytä. Ja varasin itseasiassa sitten toisenkin myyntipaikan, jotta varmasti pääsen kaikista kamoista eroon. Ne mitkä jää käsiin, roudaan joulupata-keräykseen vähävaraisille.

  Nyt on taas esikoisen kaapissa tilaa uusille vaatteille (kaapissa oli melkolailla liian pieniä ja sellaisia mitä tyttö ei halua enää käyttää) ja näinä hetkinä olen läpikäynyt loputkin pienten lelut jotka joutaa myyntiin, jotta joululahjat sitten mahtuu lastenhuoneeseen ilman sen suurempaa tungosta.

  Eli en mä kyllä nyt näkisi, että mun kirppistelyissä olisi jotakin pahaa. Nyt on taas tilaa hankkia uutta, kun sainkin niin nopeasti roudattu sitä vanhaa pois alta. Joten miksi en sitä tekisi, kun siitä niin tykkään :D

  VastaaPoista
 12. Hei!

  Mukavaa, että taukoilusi loppui, blogiasi on oikein mukava seurata. Täällä myös yksi kirppisten koluaja :) Ihana katsoa mitä löytöjä muut tekevät. Jatkahan samaan malliin :)

  Aurinkoista talvea!

  -Judie

  VastaaPoista
 13. Kiitos kommentistasi :)

  Toivottavasti kirppiskierrokset on sulle rsuotuisia ja teet paaaaljon hyvä löytyjä :D

  Aurinkoista talvea myös sulle! :)

  VastaaPoista
 14. Vai mun piikkiin meinasit repsahduksen laittaa, kuule ihanan rauhassa saat syyttää mua mut sullahan ois ollu ihan mahtava mahdollisuus olla repsahtamatta jos kerran pystyt anopin ottaan mukaan et oisit vaan aina joka kiekalle ottanu mukaan et "katso miten hyviä löytöjä ja tuota ei voida tänne jättää" :D

  Tuo pikku myy on muuten jotenkin tosi veikeen näköinen pehmona :)

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 15. Todellakin tää menee pitkälti sun piikkiin :D

  VastaaPoista