tiistai 30. marraskuuta 2010

Hiljaista kuin huopatossutehtaalla

Kun kauppa ei käy, niin se vaan ei käy. Perjantaina vein tavarat myyntiin ja eilen kävin taas siivoamassa ja tekemässä muutaman löydön. Kysyin samalla myynnin suuruutta, eikä se ollut kyllä kovinkaan suuri. Myynti oli pe, la ja ma-päiviltä vaivaiset 35€. Eli tällä kertaa en juurikaan rikastumaan pääse :D

Kirppiksellä taisi olla vain yksi asiakas kanssani samaan aikaan, joten todella hiljaista oli. Sivusilmällä huomasin hänen korissaan ainakin 2 mekkoa omasta loosistani, joten muutaman euron myyntipottini vielä todennäköisesti kasvaa :) 

Anoppi varasi itselleen loosin KCL:ästä ja menin sitä makselemaan samalla reissulla. Kiersin kirppiksen läpi ja totesin, että aivan yhtä huonosti lienee sielläkin myyjillä menevän, sillä paikka huusi asiakaskatoa. Täytyy nyt sitten vaan toivoa, että anopin loosista saisi edes paikkavuokran takaisin. Omalla kohdallani jo vähän asiaa jännitin, mutta nyt jännitän sitä vieläkin enemmän. 

Tieto lisää tuskaa ja tällä tiedolla näyttää siltä, että kirppiksillä on nyt hyvin hiljaista.


Kuopukselle:

 Sukkikset 80 cm 0,50€   PS

 H&M tunika 80 cm 2€   PS

 H&M body 86 cm 0,80€   PS


Lelut yms:

 Muumipalapeli 2€ (pukinkonttiin muoveineen, siksi en poistanut niitä kuvauksen ajaksi)   KCL

Peltonen sukset ja sauvat 120 cm 10€   PS

2 kommenttia:

  1. Hauskan näköinen tunika :) En tiedä mutta nyt tuntuu ettei joulukuussa oikein ole aikaa kirppistellä etten ihmettele jos on hiljaista, tai sitten se on vaan mun kohdalla niin ettei aika tunnu riittävän mihkään just nyt.

    Taevahan Tosi

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)

    Varmasti joulunalusaika on yksi syy, mutta veikkaan kyllä hyytäviä pakkaspäiviäkin. Heti kun pakkanen lauhtui, myynti kiihtyi :D

    VastaaPoista