perjantai 3. joulukuuta 2010

Myynnin vilkastumista ja uusia tuulia blogiin

Tällä kertaa mies on ollut apunani kirppisloosin siivouksessa. Hän on ajellut muutaman kerran kirppiksen ohi ja samalla käynyt siistimässä loosin. Sinänsä kiva juttu, mutta toisaalta se kyllä tarkoittaa sitä että mä en ole päässyt kiertämään kirppistä niinä päivinä lainkaan. Mutta eilen taas pääsin, kun oli "mun vuoro" siivota loosi :)

PikkuSiiliin oli tullut hurjasti uutta tavaraa, eli joulukuun tarjous oli vetänyt myyjiä puoleensa melko mukavasti. Myyntiin oli tullut mielestäni varsin hyvää tavaraa ja löysinkin meille muutaman vaatteen ja pari pakettia pukinkonttiin. Myynnissä oli aika paljon Meandia ja osittain jopa varsin kohtuulliseen hintaan. Lisäksi vauvan leluja oli normaalia enemmän, sekä erilaisia taaperokärryjä, jumppaleluja, jumppamattoja yms. Ero alkuviikkoon oli valtaisa ja se muutos oli pelkästään positiivista :)

Mieheni kävi viimeksi siistimässä loosia tiistaina, jolloin myynti oli 51,70€. Ei mikään huima summa 4 päivän myynnistä. Kyselinkin nyt (torstai) taas loosini myyntiä ja yllätys oli melkoinen, kun summa olikin jo 101,70€. Eli summa oli kasvanut 50€ kahdessa päivässä. Tämä kertoo siitä, että kirppis oli vilkastunut, ei pelkästään myyjien, vain myös ostajien osalta :)

Moni on kysellyt paljonko minulla menee kirppikselle rahaa kuukaudessa/vuodessa ja paljonko sieltä saan, kun myyn vanhoja tavaroitamme pois. En tiedä, enkä jaksa alkaa menneitä laskeskelemaan blogista. Mutta jatkoa ajatellen pohdin, josko aloittaisin pitämään kirjaa osto-, ja myyntisummista, sekä määristä. Siitä sitten näette, mikä on tilanne. Koska mulla on parhaillaan loosi vuokralla, niin ajattelin aloittaa nyt heti :) Lisään tästä "laskurin" tuohon sivun vasemmalla sijaistevaan palkkiin, niin sen muokkaaminen käy kätevästi.

Vaatteet:

H&M housut 80 cm 1€
 Me&I tunika 134/140 cm 5€


Lelut yms:

 Soittorasia 2,50€ (pukinkonttiin)

 Kirja 2,50€ (pukinkonttiin)4 kommenttia:

 1. Oi tuo sun uusi lisäys on jännä siis menot ja tulot, mutta toisaalta mä olen jotenkin sitä mieltä et ne asiat ei kuulu meille, sori tästä mielipiteestä.

  Ihana tuo soittorasia. Mistä nuo Witch-kirjat kertoo, kun ostat niitä aika paljon niin rupesin miettiin? Mulla on muuten lapsena saatu soittorasia tallessa ja edelleen se on ihana :)

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 2. Ei tarvitse soritella, mielipiteensä saa kyllä tuoda julki :D

  Mun täytyy nyt myöntää, etten aivan ymmärrä mitä ajat takaa sillä, että lisäys on jännä, mutta että toisaalta ne asiat eivät kuulu lukijalle.

  Mä olen kertonut blogissa myynnit ja ostothan jokainen on voinut itse laskea...joten sikäli tämä ei tuo uutta. Nyt ne vaan on helpompi tuosta sivusta tsekata.

  Koitin kyllä pohtia että voiko siitä olla jotakin haittaa tjtn. mutta en sellaista keksinyt. Päinvastoin, näkisin että tuosta olisi ennemminkin hyötyä siltä osin, että ihmiset saisivat todellisemman kuvan kirppistelyistäni.

  Tässä kun kävi niin, että osa lukijoista ohitti kaikki myynnit ja pelkästään ostojen perusteella tekivät erinäisiä, ei niin mukavia johtopäätöksiä. Mikäli oltaisiin huomioitu myös se, että myyn meille tarpeettomia vaatteita ja tavaroita pois, olisi kokonaiskuva ollut todellisempi ja omalta osaltani positiivisempi.

  En tiedä varmaksi, mutta oma veikkaukseni on se, että määrällisesti myyn hieman enemmän kuin ostan. Ja vähintäänkin puolet ostoistani teen myyntirahoillani.
  Tämän esilletulon kokisin olevan ihan ok?!

  Mutta sano vaan ihmeessä, jos näet tässä nyt jonkun sellaisen pointin, mitä en ole itse osannut ottaa huomioon. Mikäli tästä on mahdollisesti tulossa taas kuraa niskaan, niin ihan ehdottomasti uudet tuulet lopettaa puhaltelunsa ennen, kuin kunnon puhuri iskee :D

  Witch-kirjat kertoo 5 noitatytön porukasta. Meillä tyttö on ihan WITCH-hullu :) Lehti tulee jo kotiin tilattuna, mutta sen lukeminen ei kovinkaan kauaa vie, siksi on mukavaa että niitä saa myös kirjoina. Tosin luulen, että meillä rupeaa nyt olemaan jo lähestulkoot kaikki nuo kirjat. Ainakaan en ole uusia löytänyt :)

  Söittorasiaa olen tytölle jo pidempään miettinyt ja nyt kun löytyi niin edullisesti, ostin heti pois :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis tuo soittorasia!
  Taidanpa mennä ensi viikolla kirppikselle, jos vaikka löytäisin jotain pukinkonttiin. Soittorasia olisi etsinnässä, mutta niitä ei taida olla kovin usein tarjolla.

  Tintti

  VastaaPoista
 4. Kiitos ja toivottavasti sua onnistaa soittorasian kanssa :)

  VastaaPoista