sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Hyvää joulua!!!

Tuli sitten kuitenkin tehtyä se lauantain kirppisreissu, sillä suunnitelmiin tuli taas muutos.

Käytiin anopin kanssa siivoamassa hänen loosinsa, eikä siitä reissusta jäänyt kovinkaan hyvä mieli :( Hänen pöydästään oli kadonnut sormus, sekä raanu. Hinralaput olivat tallella, mutta tuotteita ei näkynyt. Niitä ei myöskään näkynyt muissa pöydissä, eikä hintalaputtomien tuotteiden joukossa. Mielipaha oli melkoinen. Ei niinkään se rahallinen arvo (joka tosin oli liki 30€), vaan se, että mitä suurimmalla todennäköisyydellä joku on ne varastanut. Miten joku kehtaa viedä toisen omaisuutta? En ymmärrä, en.

Kiersin KCL:än läpi, mutta en löytänyt sieltä mitään ostettavaa. Menimme pikapikaa siivoamaan loosini PikkuSiilissä, sillä kirppis on suljettuna seuraavan viikon ja haluan että loosini on siisti, kun kirppis taas aukeaa. Sen jälkeen päätimme mennä pitkästä aikaa Eurokirppikselle, sillä sitä en ole hetkeen kiertänyt.

Eurokirppikseltä tarttui taas useampi löytö mukaan. Kuopukselle löytyi mekkoja ensi kesään ja pukinkonttiinkin löytyi vielä viimehetken lisäyksiä. 

*    *    *    *    *

Nyt on aika pitää joulutauko, eli seuraavan kerran kirppistelen vasta joulun jälkeen :)

Hyvää joulua blogin lukijoille!!!


<3 Chef

*    *    *    *    *


Kuopukselle:

 H&M kengät koko 20-21, 2€
 H&M paita 80 cm 1,50€  

 Name it mekko 86 cm 2€

 H&M mekko 86-92 cm 2€

 Lindex paita 92 cm 1€


Lelut yms:

 LPS hahmo 2,40€ (pukinkokttiin)

 FP Little People-hahmotuubit 3,20€/kpl (pukinkonttiin)


Kotiin:

 Vellitutit 1,50€ (uudet)

Säilytyslootat jauhoille 2€/kpl (uudet, myyjä saanut vissiin kaupanpäälisiksi)

2 kommenttia:

 1. Hienoja löytöjä, vitsi et sä löydät aina noita little heppuja *vihertää* täällä ei kirppis myyjät ymmärrä tuoda niitä ilmeisesti myyntiin tai sit niiden hinnat on samoissa kun mitä kaupassa maksaa. Näin peltipurkki hullun näkökulmasta kivannäköisiä purkkeja :D ja ihana tuo name it raitamekko :)

  Hauskaa ja Rauhaisaa joulua myös sinulle ja muulle perheelle :)

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 2. Meillä taitaa hiljalleen olla ns. riittävästi noita Little Peopleja, joten nyt ainakin Turun seudun kirppistelijöillä on entistä paremmat mahdollisuudet löytää niitä...mä kun en enää niitä juurikaan tule ostelemaan :D
  Toki jos uusia tuubeja löytyy, niin niitä voin ostaa vaikka lasten serkkujen synttäri/joululahjaksi, mutta meillä rupeaa niitä tosiaan olemaan kotona riittävästi :)

  Nuo peltipurkit tuli todella tarpeeseen, sillä näin joulunaikaan pakkaa kaikenmaailman jauho-, ja jyväpussukoita ilmestymään kaappeihin ja ne on kiva purkittaa. Näin säästyy kaappi edes vähän siistinpänä :)

  Se raitamekko oli munkin suosikki :D

  Jouluiloa! :D :D

  VastaaPoista