sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Mokailua

Voehan rähmä. Tein pienen mokan. Ostin esikoiselle taas muutaman Witch-kirjan ja olin todella iloinen löydöistäni, sillä luulin että meillä jo on ne kaikki, mutta ei ollutkaan koska löysin kirppikseltä 3 uutta. 
Paitsi etten löytänyt. Meillä on niistä jo kaksi. Ups :D
Noh, ei hätä ole tämän näköinen...koitan keksiä niille ottajan ja jos en keksi, niin vien omalle kirppispöydälle sitten samaan hintaan myyntiin, niin pääsen omilleni :)

Löysin itselleni ehkäpä maailman ihanimman takkin. Takki oli hitusen kalliimpi, kuin mitä takeista yleensä maksan, mutta se oli niin kaunis, että se kuului kategoriaan "pakko saada".

Mukaan tarttui myös Muumi varaväkisetit, joita olen etsinyt kaupasta jo jonkin aikaa tuloksetta. Ja hyvä niin, sillä nyt sain ne edullisempaan hintaan. Kirppikseltä tarttui mukaan myös Mamman pukinkonttiin käsipyyhe, sekä Tuire Kaimion kirja, jonka annan kaverilleni lahjasi ihan muutoin vaan :)

Tänään kirppistelin KCL:ässä.


H&M takki 11,90€

Kirjat 2€/ kpl (keskimmäinen pukinkonttiin, muut kiertoon)

Varaväkisetit 5€/kpl (pukinkonttiin)

Kirja 1€

Pyyheliina 0,50€


5 kommenttia:

 1. Eihän tuo takki nyt kallis ollut, onhan se edullisempi kun kaupassa :-) Ostin itsekin jokin aikaa sitten takin 15 eurolla, mutta jos takki on just sellainen mitä on etsinyt, niin se on erittäin edullinen vaikka olisikin ehkä kirppishintatasoltaan "kallis".

  VastaaPoista
 2. Oi miten kivan näköinen tuo eläin-kirja, varmasti kiva lahja :) Paljon nuo muumihahmot maksaa muuten kaupassa. Hyviä löytöjä.

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 3. zanne: Takki oli varmasti edullisempi, kuin kaupassa, mutta mulla on omien takkien kohdalla 10€ yleensä sellaisena rajana...tuo oli kuitenkin tosiaan pakko saada :)

  Taevahan Tosi: Varaväkit maksaa ilmeisesti 9,95€, eli sain nyt kaksi yhden hinnalla :D

  VastaaPoista
 4. No aika kivaan hintaan olet sit kyllä nuo hahmot saanu :D

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 5. Täytyy myöntää, että olen tyytyväinen :D

  VastaaPoista