sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Isompaa vaatekokoa kaappeihin

Suunnitelmiin tuli muutos, joten kävinkin kirppiksellä lauantain sijasta jo perjantaina. Ja hyvä niin, sillä löysin vihdoinkin kivat housut, jotka oli tarkoitus vetäistä jalkaan lauantai-illalla pikkujoulutunnelmissa :)

Kävin samalla myös ottamassa välitilityksen PikkuSiilistä ja meinasin persuksilleni pudota, kun sain tietää myynnin. Kun myynnistä oltiin otettu provikka pois, sain käteen 136,35€. Mun mielestä se on todella hyvä summa, sillä en ollut odottanut myynnin nousevan niinkin suureksi. Myytyjä tuotteitakin oli ihan kiva määrä, yhteensä 54 kpl. Parhaiten kauppansa tekivät kengät, joista oli enää yhdet jäljellä. Myös koon 86cm vaatteet olivat vähentyneet melkolailla. Sen sijaan pienet vaatteet (62-68 cm) eivät juuri liikkuneet, joskin totesin, että ne olivat melko kesäisiä eli siellä oli t-paitoja, lyhythihaisia bodyja ja kesämekkoja. Ehkäpä ne menevät paremmin kaupaksi keväämmällä :)

Kuopus on siirtynyt kokonaan vaatekokoon 80 cm ja tämän viikonlopun suunnitelmiin kuuluu siirtää keskimmäisen vaatekaappiin esiin koko 98 cm, sillä nyt jo useampi koon 92 vaate on hälle pieni. Niin ne vaan kasvaa. Sniif :´(

Kuopukselle:

 Lindex tunika 80 cm 2€   KCM

H&M paita 86 cm 1,50€   KCM


Keskimmäiselle:
 Esprtit paita 104-110 cm 2€   KCM


Äidille:

 H&M paita 2€   KCM

 housut 2€   PS

 H&M paita 3€   KCM

 jsfn housut 1,50€   PS


Kotiin:

 Sarvikuono 2,50€   KCM

Tupperware voirasia 3,50€   KCM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti