keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Löytöjä puoleen hintaan

Ajelin aamulla kirppiksen ohi, joten kävin samalla siivoamassa loosini, sekä kaverini loosin. Muutamaan pöytään oli ilmestynyt -50% lappu, joten kolusin niitä hieman tarkemmin. Olin jo kertaalleen katsonut erästä Hello Kitty hametta, mutta koska sen hinta oli melko suolainen, jätin hameen ostamatta. Nyt sen sai puoleen hintaan, joten ostin sen pois :)

Oma myyntini oli edennyt mukavasti ja summa oli kasvanut jo reiluun 80 euroon. Varasinkin sitten samalla pöydän vielä viikoksi eteenpäin, jotta kamoja ei tarvitse tuoda jouluksi kotiin. Joulun jälkeen on taas vaatehuoneessa tilaa (nyt se on yli metrin korkeuteen saakka joululahjoja) eikä kirppislaatikkoa tarvitse siis katsella keskellä lattiaa.

Seuraavan kerran olen lähdössä kirppikselle huomenna. Tällä kertaa olen niinkin itsekäs, kun että etsin vain ja ainoastaan vaatteita itselleni. Lähinnä olen housuja vailla. Toki jos nyt joku ihana lastenjuttu tulee väkisin eteen, niin sen ostan, mutta keskityn siis nyt ensisijaisesti oman vaatekaappini kartuttamiseen.


Keskimmäiselle:

 H&M Hello Kitty lappuhame 98 cm 5€
2 tahraa, mutta lähtevät varmasti pesussa, koska ovat ruokaa...vaatetta ei siis oltu pesty ennen myyntiin laittoa

 Lotta & Lassi housut 0,50€


Lelut yms:

 Palapeli 1€

Muumikirja 3,50€ (pukinkonttiin)

8 kommenttia:

 1. Kiva Hello Kitty mekko! Mutta nuo ruokatahrat, plaaah, miksi ihmiset eivät pese vaatteitaan ennen myyntiin laittoa?!??!?

  VastaaPoista
 2. Loosi oli muilta osin siistiä vaatetta täynnä, joten mä veikkaan että myyjä ei ole huomannut että tuo vaate on tahrainen tjtn.

  Mutta tokihan jotkut aina ajoittain ihan tarkotuksella vievät tahravaatteita myyntiin. En ymmärrä miksi.

  VastaaPoista
 3. Eivät jaksa pestä? Tai ei välitä. Mene ja tiedä. Muumikirjan olit löytänyt halvalla. Nuo maksoivat aikoinaan uutena yli 20e. :)

  VastaaPoista
 4. Niin...saattaa olla etteivät välitä. Luulisi kuitenkin homman menevän pääsääntöisesti niin, että puhdas vaate myy likaista paremmin, jotta sitä kautta se pesu kenties olisi ihan kannattavaa :D

  Ai se on niin kallis uutena...sitten oli kyllä ihan megahyvälöytö :)

  VastaaPoista
 5. Hienoja löytöjä :) Vitsi tuo palapeli on ihanan vinhan näköinen.

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 6. Ajattelin että opetellaan sen avulla hedelmien, marjojen yms. nimiä...paitsi ettei mulla ole hajuakaan siitä mikä tuo valkoinen pallo on...siis keskimmäisen rivin oikeimmanpuoleinen :D

  Mä sitten päätin että se on kaali, kun en parempaakaan keksi :D

  VastaaPoista
 7. En osaa kyllä sanoa mikä hedelmä se ois. Mulle tulee mieleen cantaloupemeloni (ei välttämättä oikein kirjoitettu) mut ei sekään taida ihan täysin tuota kuvaa vastata.

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista