tiistai 14. joulukuuta 2010

Perusvaatetta pikkurahalla

Kävin tänään siistimässä sekä anopin, naapurin, että oman loosini. Sovittiin naapurin kanssa yhteistyöstä, eli kun käydään PikkuSiilissä, niin siivotaan toinen toistemme loosit samalla. Täten ei tarvitse ajella tuossa jatkuvasti edestakaisin ja toisaalta looseja tulee siivottu enempi, kun on useampi siivooja :)

Tänään Se sitten tapahtui. Lähidn PikkuSiilistä tyhjin käsin pois. En siksi, että olisin päättänyt olla ostamatta mitään, vaan siksi, etten löytänyt mitään ostettavaa. Tavaraa (hyväkuntoista) oli kyllä myynnissä ja vaatteitakin oli paljon ja vähän päälle, mutta nyt vaan ei osunut silmiin mitään sellaista jonka olisin halunnut. Kiersin kirppiksen kyllä melko vauhdilla eteenpäin, eli paljon saattoi jäädä huomaamatta...mutta äkkiseltään siis ei osunut silmiin mitään, mitä olisin ostanut.

Myös KCL:ästä lädin melko vähin ostoksin ulos, mutta KCM:ässä tärppäsi sitten paremmin :) Siellä oli eräs loosi -50% lapulla varustettuna ja sieltä löysin meille useamman vaatteen. Pitkästä aikaa tuli sellainen "jes"-fiilis hinnan suhteen useamman tuotteen kohdalla. 50 cent topista ja 2-3€ housuista on mielestäni varsin kohtuullinen hinta, mutta hirmuisesti sen yli en yleensä maksa. Nyt kun topin sai hintaan 0,25€ ja useammat housut hintaan 1-1,50€, tunsin todella tehneeni hyvän löydön :)

Oma myyntini 2 päivässä oli 59€ ja olen tähän ihan äärimmäisen tyytyväinen. Jopa varsin positiivisesti yllättynyt :) Vauvojen kengät näyttää menevän kuin kuumille kiville, sillä 8 parista oli jäljellä enää vain 2. Myös hameet olivat tehneet kauppansa ja jopa välikausipuku oli lähtenyt uuteen kotiin. Tätä jälkimmäistä hieman epäilin, mutta näköjään joku muu lisäkseni ostaa jo hyvissä ajoin etukäteen :) Myytyjä tuotteita oli yhteensä 21 kpl, joten oikein mukava määrä myös tosiaan määrällisesti.

Kuopukselle:

 H&M toppi 86/92 cm 0,25€ KCM


Keskimmäiselle:

 Sukkikset, koko noin 104 cm 1€   KCM

 H&M housut 104 cm 1€   KCM

H&M housut 110 cm 1,50€   KCM
 Ellos housut 110 cm 1€   KCM 

  Ellos housut 110 cm 1€   KCM 


Esikoiselle:

 H&M sukkikset 146/152 cm 1,50€   KCM


Lelut yms:

 Rummut 2,50€   KCL (pukinkonttiin)


Kotiin:

Kirja 2€

4 kommenttia:

 1. Kivoja sukkiksia!
  Mutta oletko ihan varma että jaksat kuunella rummutusta??!? ;-))

  VastaaPoista
 2. Kyllä...ihan ehdottomasti ennemmin hankin soittimia lapsille ja kuuntelen niiden kilkatusta ja rummutusta, kuin että kuuntelen kiljuvia mukuloita :D
  Noi soittimet on käteviä silloin, jos pitää tehdä ruokaa, tai siivota...äänilelujen parissa lapset viihtyy paremmin ja mä saan rauhassa tehdä askareitani :D

  VastaaPoista
 3. Ihania löytöjä halvalla.Ja rummut kyllä huiput:):):)Anne

  VastaaPoista