keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Ticket to heavenia pilkkahinnalla

Olen säästänyt pahvilaatikollisen esikoisen vanhoja vaatteita pienemmille, mutta koska en muistanut pahvilaatikon sisältöä kovinkaan tarkasti, päätin käydä sen läpi. Laatikossa oli uutta vastaavassa kunnossa olevia vaatteita koossa 116-128 cm. Jäin sitten pohtimaan sitä, että kauanko kestää, että ne ovat sopivia pienille ja tulin siihen lopputulokseen, että melko kauan.
Niinpä sitten mietin niiden eteenpäinlaittoa ja keksin hyvän idean. Kaverin lapset ovat juuri siirtyneet kokoihin 104 ja 110-116 cm, joten heillä olisi varmasti käyttöä uusille vaatteille. Me taas puolestamme otamme mielellämme vastaan kokoa 98 cm, joten keksin pitää pienimuotoisen vaihtopörssin lastenvaatteiden tiimoilta :D Ollaan nyt sitten treffaamassa viikonloppuna lastenvaatesäkkiemme kanssa :D

Toisella kaverillani on (kuten olen aiemmin kertonut) nyt PikkuSiilissä paikka vuokralla viikon ajan, mutta hän joutuu lopettamaan paikkansa sittenkin etukäteen. Hän tarjosi viimeistä myyntipäiväänsä minulle ja tokihan se sopii. Mutta koska yhden päivän vuoksi en jaksa tavaroita lähteä myyntiin kuskaamaan, niin otin sitten vielä tälle vuodelle yhden lisäviikon, vaikka olin alkuun ajatellut että seuraavan kerran varaan loosin vasta ensi vuonna. 
Esikoisen vanhojen vaatteiden joukosta löytyi myös muutama ulkovaate, jotka vein jo nyt myyntiin kaverin loosiin, jotta niille saatiin vähän lisää myyntiaikaa. En oikein usko ulkovaatteiden liikkuvan järettömän suurta tahtia tällaiseen vuodenaikaan, kun talvivaatteet on jo ostettu, eikä vk-vaatteita vielä katsella...mutta eihän sitä koskaan tiedä, sillä ostinhan mäkin tänään uuden toppapuvun :D

Käteen siis tarttui Ticket to heavenin pilkkahintainen puku, joka on ihan syötävän söpön värinen. Kyseessä siis on puku, jossa on erillinen, irroitettava fleecevuori. Yleensä ostan vain äärimmäisen hyväkuntoisia ja tahrattomia vaatteita, mutta tällä kertaa joustin hieman. Puvun polvissa on pientä karheumaa ja nuppineulan päänkokoinen tahra. Puku kuitenkin oli muhkea ja äärimmäisen lämpöisen oloinen, joten sen pitäisi kyllä olla siltä osin hyvä :)

Keskimmäiselle:

 Ticket to heaven puku 92 cm 13€

Hello Kitty t-paita 98 cm 3€

4 kommenttia:

 1. Ohhoh :O No kyllä tuommoisen puvun nyt tohon hintaan voi ostaa. Itse ostin huutiksesta 70€ ticketin vauvamallisen puvun, polvessa oli reikä. mukaan kyllä tuli ticketin hanskat ja reiman hattu. :D

  VastaaPoista
 2. Hetken pähkäilin ostopäätöstä, sillä kunto ei ollut tosiaan priimaa. Toisaalta kun se tulee ihan vaan normi käyttöön, eikä minnekään juhliin näyttöön, niin ehkä mä kestän sen pienen tahran :)

  Polvet näyttää kuvassa tummemmilta, kuin mitä ne luonnossa on, joten luonnossa puku on kyllä sitä pientä tahraa lukuunottamatta hyvin siisti :)

  VastaaPoista
 3. Vau, tuo Ticketti on kyllä aika mahtava löytö!!

  VastaaPoista