torstai 9. joulukuuta 2010

Tyytyväisiä myyjiä

Käytin tänään anoppia kirppiksellä (tuo lause kuulostaa kyllä nyt siltä, että anoppi olisi koira tjtn. =D), joten tuli tehtyä ns. ylimääräinen kirppisreissu. Anopilla on loosi KCL:ässä ja vaikka aluksi pelkäsin ettei siellä tavarat näin joulun alla liiku, niin ilmeisesti sitten kuitenkin liikkuivat, sillä pöytä oli melko tyhjä :) Anoppi oli kovin tyytyvöinen, sillä hän itse koki vieneensä myyntiin lähinnä romua jne. Tässä se siis taas nähdään...toisen roska on toisen aarre :)

Kävimme samalla myös PikkuSiilissä siistimässä kaverini loosia ja kiertelemässä ympäriinsä. Koska kävin siellä viimeksi eilen, ei tarjonta ollut tietenkään juurikaan muuttunut, mutta löysin minä sieltä sentään muutaman vaatteen :) Kaverin myynti oli edennyt ihan kivasti ja eilen viemistäni toppavaatteistakin oli osa jo myyty. Kaveri oli itseasiassa niin hyvillään myynnistä, että ilmoitti haluavansa ottaa uuden pöydän keväämmällä =)

Tein pitkästä aikaa kauppoja netissä. Myin isomman läjän vaippaharsoja kerralla pois, sillä niille ei ole meillä enää käyttöä. Pohdin myös kestovaippojen myymistä, sillä vaippoja kuluu nykyään niin vähän, kun keskimmäinen on lähestulkoot kuiva. Mutta tätä pitää vielä pohtia tarkemmin :)


  Kuopukselle:

 Marimekko t-paita 90 cm 2€   PS


Keskimmäiselle:

Lindex tunika 98 cm 3€   KCL
 H&M bolero 98 cm 1€   PS


Äidille:

 H&M neule 1,80€   KCL

 Vero Moda neule 2€   KCL

 KappAhl mekko 3€   KCL


Kotiin:

CSI DVD:t 2€/kpl   KCL
Baby Björn lusikat 2€

4 kommenttia:

 1. Tuo Marimekon kuosi on kyllä ihana :) ja muutenkin hyvännäköisiä vaatteita :)

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 2. Mä en ole mikään hirmuinen Marimekko-fani, mutta tuosta pidin. Samassa loosissa oli useampi Marimekko-paita, mutta ne muut eivät oikein iskeneet :)

  VastaaPoista
 3. En kyllä kauheesti ole minäkään Marimekko-Fani mutta joskus tulee joku ihan kivakin kuosi niiltä aina vastaan :)

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista