torstai 18. marraskuuta 2010

Haluatko maksaa 12€ vai 3€?

PikkuSiilissä, ja lastentarvikekirppiksissä varmaan yleensäkin on yksi hyvä puoli. Ostajalla on mahdollisuus aina silloin tällöin itse vaikuttaa siihen, mitä tuotteesta maksaa, vaikka kyseessä onkin hyllykirppis, jossa tinkaaminen ei ole mahdollista, sillä myyjät eivät ole paikalla.

Aina silloin tällöin myyntiin ilmestyy samanlaisia tavaroita, totaali eri hinnoin ja siitä voi sitten näpärästi päättää että haluaako maksaa tuotteesta enempi, vaiko vähempi. Muutama viikko sitten löysin PikkuSiilistä 2 Ergo-kantoreppua. Toinen maksoi muistaakseni 30€ ja toinen 70€. Se kalliimpi oli kyllä uudempi malli, mutta mulle on se ja sama mikä malli on kyseessä joten päädyin ostamaan meille sen halvemman.

Jälleen tulin sen tilanteen eteen, että sain valita. Vaihtoehtoja oli 2. Jos haluan, niin voin maksaa lelusta 12 euroa, mutta saman lelun saan kyllä myös 3 eurolla, mikäli se summa tuntui kohtuullisemmalta. Ja kyllähän se tuntui, joten meille muutti tuo halvempi lelu. Tällä kertaa kyseessä oli tismalleen sama lelu, eli ei uudempi, taikka vanhempi malli. En sitä kalliimpaa sattuneesta syystä juurikaan kopeloinut, mutta ainakin se oli likaisempi, kuin mitä tämä halvempi. Eli tällä kertaa halvemmalla sai parempaa :)


Kuopukselle:

H&M mekko 86-92 cm 1€
Keskimmäiselle:

Lindex paita 98 cm 3€
 Lindex paita 98 cm 3€

Lindex velourlegginssit 98 cm 2,45€


Lelut yms:
Elektroninen eläinpeli 3€ (pukinkonttiin)

7 kommenttia:

 1. Tosi kivoja löytöjä! Tuo Bambi-paita on aivan mielettömän ihana!

  Tintti

  VastaaPoista
 2. Heh, joo tuota samaa mullekin on välillä sattunut. Olen löytänyt saman tavaran samalta kirppikseltä täysin eri hintaisena, ja iloinut siitä että olen (kait?) aina osannut valita sen edullisemman.

  VastaaPoista
 3. Hyvä juttu, että muutkin ovat päässeet ns. "kilpailuttamaan" hintoja" :D

  VastaaPoista
 4. Mä löysin kerran kaksi baby born nukkea. Sotkuisempi ja likaisempi oli 14e, hyvinkin siisti 6e. Arvatkaa vaan kumman otin?

  VastaaPoista
 5. Tuo onkin välilä aika jännää miten erihinnoilla tuotteita näkee myynnissä ja välillä on kyllä naurussa pitelemistä kun niitä saattaa olla parhaalla kerralla neljässäkin eri loosissa ja todellakin hinnat vaihtelee rajusti. Tulee joskus semmonen olo et jaetaanko tätä tuotetta jossain ilmaseks vai miten niitä on jokaisella myynnissä.
  Ihania tunikoita olet jälleen löytäny :) Mua jäi mietityttään miten tuo eläinpeli toimii kun en tuommosta ole ennen missään nähny *nolo*

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 6. pii: Villi veikkaus ois, että sen halvemman ja siistimmän :D

  TT: Mä en nyt pääse sitä peliä testaamaan ja virkistämään muistia, kun se on tosiaan menossa pukinkonttiin ja kaikki neidit leikkii nyt tuossa vieressä. Mutta sen idea oli sellainen, että siitä kuuluu jonkun eläimen ääni ja sitten sitä kuvanappulaa vedetään, jonka kuvassa on se eläin, jonka ääni on kyseessä :)

  VastaaPoista