sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Riemulla ei kerrassaan ole rajoja!!!

Mä olen niin iloinen, etten iloani taida osata edes sanoiksi pukea. Tekee mieli hyppiä, pomppia ja tanssia! Ehkä mä olen vähän pöhkö, kun näin ilakoin, mutta minkäs teet, kun on vaan niin hyvä fiilis :D 
Haluatteko Tekin tietää miksi olen seitsemännessä taivaassa? Mä löysin tänään VIHDOINKIN Fisher Price sarjan Little People nukkekodin!!!

Mä jotenkin luotin siihen, että jos jostain meinaan tuon nukkekodin saada, niin se on sitten MLL:än kirppis. MLL:än kirppiksiä olen kierrellyt Turussa, Naantalissa, Raisiossa ja Kaarinassa ja siellä on lähes aina ihan sikahyvä tarjonta. Naantalissa oli myynnissä 2 Little People maatilaa, Kaarinassa ( MLL K) oli tänään tosiaan tuo nukketalo, sekä 2 Muumitaloa ja Raisiossa oli viimeksi Brion puinen hella ja ne tuplarattaat mistä maksoin muistaakseni 25€ :D

Kieltämättä pienesti harmitti, kun näin ne Muumitalot, sillä olin etsinyt niitä useamman viikon tuloksetta kirppiksiltä ja sitten kun olen mennyt ostamaan moisen kaupasta, niin niitä tuleekin vastaan kaksin kappalein ja arvatkaa paljonko se toinen maksoi...5 euroa. Siis VIISI euroa :O Mutta siinä oli vain se talo, eikä mitään muuta joten jostain kuitenkin olisi pitänyt ne ukot hommata...meillä tosin on niitä muutama, sillä ne on jääneet esikoisen muumitalosta vahingossa.

Mutta en kovinkaan suurta harmistusta jaksanut niistä Muumitaloista potea, sillä mä sain sen iki-ihanan nukkekodin meidän tytölle <3

Tarjonta MLL Kaarinan kirppiksellä oli muutoinkin melko hyvä, joten keskimmäinen sai myös uusia vaatteita tulevaisuutta ajatellen. Pukinkonttiakin kartutettiin muutamalla lelulla (joko mä mainitsin siitä nukkekodista ;D ) ja esikoinenkin sai lisää luettavaa. Ostajia oli tällä kertaa normaalia vähemmän ja kuulinkin muutamien myyjien supisevan siitä, että tällä kertaa ei myynti ollut kovinkaan suurta. Mä kuitenkin kovasti yritin omalla panoksellani kartuttaa myyjien myyntitiliä :D Olin myös itse myymässä ja omalta osaltani kyllä olin tyytyväinen myyntiin. En totta puhuakseni osaa sanoa paljonko myynti oli, mutta jos arvioin summaksi noin 100€, niin en varmaankaan hirmuisesti valehtele :)


Keskimmäiselle:

 Bogi legginssit 92-98 cm 1€   MLL K

 Lindex velourtunika 98 cm 3€   EK

 H&M t-paita 98-104 cm 1€   MLL K

 H&M neuletakki 98-104 cm 1€   MLL K

 Lindex tunika 104 cm 1€   MLL K 

 Lindex tunika 104 cm 3€   MLL K

H&M neulebolero 104 cm 2,50€   MLL K
  Lindex tunika 104 cm 2€   MLL K 

MOS paidat 104-110 cm 1€ / kpl   MLL K


Lelut yms:

 Fisher Price Little People Nukkekoti 20€   MLL K (pukinkonttiin)

Muumi uimamaja 2€   MLL K (pukinkonttiin) 

Muumipalapeli 0,50€   MLL K
 Laatikollinen palikoita 3€   EK (pukinkonttiin)

FP elektroninen kirja 5€   MLL K 
Tällaisen pukki toi viime jouluna, mutta keskimmäinen paiskoi sitä ympäriinsä niin kauan, että se lopulta hajosi. Lelu oli kuitenkin kovin mieluinen niin lapsille, kuin ädillekin, joten riemulla ei ollut rajaa, kun löysimme uuden tilalle. Tällä jo ehdittiin leikkimään koko perheen voimin...myös vauva kiljahteli iloisesti :D

FP ukkelipötkö 3€   MLL K (menee lasten serkulle pukin matkassa)

 My little Pony DVD 3€, Teletappi DVD 2€   MLL K (pukinkonttiin)
 
 Lehti 0,80€   EK

Keijukirjat 1,50€/kpl 
(esikoinen osti toisen itselleen, toisen ostin hältä salaa pukinkonttiin)

 2 litran pussillinen pikku-legoja 4€   EK


Kotiin:

 Kori 1€   EK

 Kuusenalusliina 0,50€   EK
C.S.I DVD:t 2€/kpl   EK7 kommenttia:

 1. Oi tosi hienoja löytöjä ja sä olet saanu muumien uimamajankin ja mihin hintaan :)*vihertää* ja ihania tunikoita, varsinkin tuo heppakuvioinen. ja onnea talo löydöstä.

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 2. Onnea löydöstä :) Parhaat löydöt tekee kyllä useimmiten juuri noilla MLL:n kirppareilla. Itsekin olin syksyllä myymässä ensimmäistä kertaa ja tosi hyvin meni kaupaksi - täytyy varmasti ottaa keväällä uusiksi. Hyvin ovat ihmiset ottaneet nämä MLL:n kirpparit omakseen :)

  -Judie

  VastaaPoista
 3. TT: Ei niin mitään hajua paljonko se uimamaja maksaa, mutta pohdin että tuskin sitä 2 eurolla saa joten ostin pois :) Ja kiitos kovasti :)

  Judie: MLL-kirppikset tosiaan on POP! :D

  VastaaPoista
 4. Hyvät löydöt jälleen kerran. Kivat lahjat olet saanut koottua kyllä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) Mä en uskaltanut edes toivoa että löydän näinkin paljon lahjoja kirppikseltä :) Melko vähissä on ne tavarat, jotka ostetaan tänä vuonna uutena :)

  VastaaPoista
 6. Hei:) Aivan ihania löytöjä olet tehnyt.Oli mukava käydä lukemassa taas blogia.Anne

  VastaaPoista