torstai 11. marraskuuta 2010

Prinsessalinna mummolaan ja vaatteita välillä myös äidille

Pyörähdin taas PikkuSiilissä ja pitkästä aikaa poikkesin myös KCM:ään. Nappasin anopin mukaan, kun hällä oli muutenkin menoa Turkuun...pääsi sitten näppärästi kyydillä.

Yleensä keskityn PikkuSiilissä vain ns. lasten puoleen, mutta tällä kertaa päätin tutkia oikein kunnolla myös Lady´s putikin, vähän pikkujouluja silmälläpitäen. Löysinkin itselleni edulliset suorat housut, koticollarit, sekä reisitaskuhousutyyppiset housut...ja vieläpä hyvin edullisesti. Lisäksi mukaan tarttui huppari, jota kaipaan kovasti treeneissä lämmikkeeksi. 
Anoppi löysi itselleen farkut ja mekon, yhteishintaan 2,50€, joten ei paljon edulliisemmalla voi enää vaatteita löytää :D

Kuopus sai uuden lautasen (jonka unohdin kuvata, se maksoi 1€), keskimmäinen parit housut ja esikoinen ison kasan edullisia lehtiä, joten jokainen muksu sai jotakin. Myös pukinkonttiin löytyi pieni duplo-pussi, joten ihan kiva reissu oli taas tänään. Ehkäpä paras löytö oli FP Little People prinsessalinna, jonka anoppi osti mummolaan...olin sitä katsellut ennenkin, mutta 16€ hinta oli vähän turhan paljon, sillä linnassa ei ollut mitään härpäkkeitä mukana. Eilen linna oltiin laskettu 9€ hintaan ja tänään se maksoi 7€...ja oli siis pakko ottaa mukaan :D


Keskimmäiselle:

 H&M housut 98 cm 3€   PS

Me&I housut 98-104 cm 5€   KCM


Äidille:

Esprit housut 1,50€   PS

 H&M housut 2€   PS

H&M  koticollari 0,50€   PS

H&M huppari 0,50€   PS
Lelut yms:

 30 kpl WINX-lehtiä 3€   KCM

30 Duplo-osaa 6€   KCM

2 kommenttia:

  1. Oi nuo auto palat on kivoja, harmi kun ne on yleensä niin kalliita kirpiksillä ja pohjia ei tunnu koskaan olevan riittävästi :) Onnea löydöistä :)

    Taevahan Tosi

    VastaaPoista
  2. Pohjia meillä on vain muutama...ja meiltä puuttuu sellainen iso, ihan kunnollinen pohja kokonaan. Muta ehkä sellainenkin vielä joskus tulee vastaan :) Tosin olin suunnitellut, että jouluksi hommaisin muutaman pohjan kaupasta, jos en kirppikseltä löydä :)

    VastaaPoista