lauantai 6. marraskuuta 2010

Woohoo....20 000 kävijää on rikki!

Uskomatonta, mutta totta! Eipä siitä tunnu kovin pitkä aika olevan, kun kävijöitä oli 10 000 ja nyt jo peräti 20 000. Kiitos teille. On kiva bloggailla, kun joku myös sitä blogia joskus lukee :)

Chef, joka on edelleen tiukasti ruodussa ;D

2 kommenttia:

 1. Hei, itse ostelen myös kirpparilta jnk verran lapsille vaatteita ja musta on ihana käydä lukemassa sun blogia ja "olla kade" kun teet huippulöytöjä tosi edullisesti!
  Täälläpäin on kyllä välillä ihan p***aa tavaraa törkyhinnoilla...
  Eikö sun kirppistaukoa vois paikata vaikka sillä, et etsisit huippulöytöjä meille muille ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista. On aina kiva saada tietoon joku uusi henkilö joka blogiani seuraa :)

  Kyllä täällä meidänkin suunnalla näkyy niitä polvista ja pepuista puhkikuluneita Reimateccejä joista pyydetään se 40 euroa, mutta pääsääntöisesti täällä myydään kyllä varsin hyvää tavaraa :)

  Tänään tekee NIIN tiukkaa pysyä kotona, sillä sunnuntaina on myös livekrippikset auki. Toisaalta nyt kello rupeaa olemaan jo senvertaa paljon, ettei niille enää kannata lähteä. Mutta hyllykirppiksille tekee miele edelleen lähteä.

  Mulle on itseasiassa joskus jopa vinkattu siitä, että voisin tehdä vähän lisätienestiä shoppaamalla muille, mutta se mulle vasta kalliiksi varmaan tuliskin, kun sitten shoppailisin vieläkin useammin ja tekisin toki samalla löytöjä myös itselleni =D

  VastaaPoista