keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Nostalginen löytö

Onko teille koskaan käynyt niin, että olette päättäneet luopua jostakin vaatteesta syystä taikka toisesta ja sitten luppumisen jälkeen sitä vaatetta onkin tullut ikävä? Mulle on.

Ei se ikävä nyt järin riipaisevaa ole ollut, mutta sillointällöin on harmittanut se, että ehkäpä noin vuosi sitten laitoin erään esikoisen ihanan tunikan myyntiin. Pohdin tunikan myymistä MONEEN otteeseen, mutta koska se oli esikoiselle jäänyt jo pieneksi ja toisaalta taas niin iso (taisi olla kokoa 122 cm) ettei se menisi vielä pitkiin aikoihin keskimmäiselle, niin päätin, että ihan turhaan sitä säästelen kaapissa sillä makuni lastenvaatteiden suhteen voi muuttua, enkä välttämättä enää edes pitäisi siitä, kun se olisi keskimmäiselle sopiva.

Ja nyt näin jälkikäteen on sitten tosiaan ollut välillä vähän ikävä sitä tunikaa, sillä mä kyllä edelleen tykkäisin siitä. Ei keskimmäinen ole vielä lähelläkään kokoa 122 cm, mutta en usko makuni muuttuvan NIIN radikaalisti sitten kuitenkaan. On mulla kyllä ikävä erästä takkiakin. Aikoinaan ostin huutiksesta Ellen lakkatakin joka oli niin supersöpö, ettei tosikaan...ja sitten heitin sen vahingossa roskiin. Itseasiassa roskiin meni vahingossa jätesäkillinen juuri niitä kaikkein söpöimpiä vaatteita jotka olin laittanut säästöön mahdollista uutta tyttölasta varten, mutta tuo takki on ainoa vaate, jonka säkistä muistan. 

Tähän väliin tällainen pieni muistutus: Kun teet suursiivousta samaan aikaan, kun keräät kaapeista söpöstelyvaatteita säilytettäväksi seuraaville lapsille, niin merkkaa KUNNOLLA ne säkit, jottei ne sekoitu siinä vaiheessa, kun toista aletaan viemään roskiin.

Onneksi noita Ellen lakkatakkeja saa edelleen, joten niitä meille onkin muuttanut sitten yksi, jos toinenkin. Mutta sitä tunikaa ei valitettavasti enää saa. Se oli Lindexin mallistossa, mutta ei tietenkään ole enää. Mutta mullapas kävi tuuri. Taas :) Ja nyt meillä on se kauan kaipaamani tunika, joka itseasiassa on jopa inanverran pienemmässä koossa, joten ei kulu enää niiiiiiin montaa vuotta, jotta se on sopiva :D


 Keskimmäiselle:

 Lindex pöllötunika 116 cm 3,50€   KCM


Esikoiselle:

Global tunika 128 cm 1€   PS
Vasta kotona huomasin nuo tahrat. Ne näyttävät rasvatahroilta, joten ne lähtenee Fairyllä :)

 H&M t-paita 146 cm 1,50€   KCM

 H&M t-paita 146 cm 1,50€   KCM
ostin juuri samanlaisen keskimmäisellekin :) 


Iskälle:

 SB paita 1,75€   KCM


Äidille:

BlaBla paita 1€   PS
Lelut yms:

Teletappi DVD 3€   PS (pukinkonttiin)

6 kommenttia:

 1. Oi kun ihana Pöllö tunika, nuo pöllöt on ihan mahtavan näköisiä :)

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 2. Niinpä...ja mä pölvästi menin tuollaisesta aikoinaan luopumaan :D Mutta en kyllä luovu enää. Vasta sen jälkeen se muuttaa meiltä pois, kun se on ollut sekä keskimmäisellä ja sen jälkeen kuopuksella...ja jos saan vielä neljännen tytön, niin käytän sitä vielä hänelläkin ennen luopumista :D :D

  VastaaPoista
 3. Tuo luopuminen on tullut ainakin mulle ajan myötä helpommaksi. Varmaan suurin syy siihen on tilan puute. Useasti voi käydä niin, että teen uuden jos alkaa suru tulla puseroon luopumisen jälkeen.
  Hienoja löytöjä taas.

  VastaaPoista
 4. Itse huusin huuto.netistä vasta tuommoisen pöllötunikan 98cm ja se on kyllä ihana :D

  VastaaPoista
 5. Niin...kuopuksella oli vaikka mitä ihania vauvan vaatteita, joista luovuin hyvin nopeasti kun olivat pieniä. Nyt olen taas harmitellut että miksi sen säästänyt niitä hieman enemmän, kun olivat tosi suloisia. Sitten taas mietin että en voi säästää IHAN KAIKKEA, vaikka olisi miten söpöä, sillä tila loppuu yksinkertaisesti kesken. Eli järki sanoo että paras oli että laitoin mahdollisimman paljon sitä tavaraa eteenpäin :-)

  Esikoiselta laitoin lainasin yhtä ihanaa söpöä mekkoa yhdelle sukulaiselle, ja sanoin vielä että juuri sen mekon haluan takaisin. Enpä ikinä saanut sitä takaisin. Noh, olkoot, eipä tartte meillä säilytellä mitään turhia roinia. Koska sitä ne tavallaan on, ei niille mitään käyttöä ole.

  Mutta ihanaa että löysit etsimäsi!! Välillä kirppiksellä löytää todellakin sellaista mitä kaupasta ei enää saa!

  VastaaPoista
 6. Lumppumaakari: Onneksi nuo vaateluopumissurut on mulla melko harvinaisia...mä kun en osais tehdä uutta tilalle :) Ja tuossa tunikassa se "juttu" oli tuo kangas, vaikka toki mallikin on kiva :)

  5ara: Onnea hienon tunikan löytymisen johdosta :)

  zanne: Tuo tilanpuute on juurikin se, joka määrittelee sen, ettei ihan kaikkea tosiaan voi säästää. Ja koska isompaan asuntoon ei oikein voida vaatteiden takia muuttaa, niin on vaan tosiaan sitten jostakin aina välillä luovuttava :)

  Pääsääntöisestihän heitän eteenpäin ihan surutta kaikki pieneksi jääneet, mutta muutama vaate on matkanvarrella ollut sellainen, jonka voisin mielelläni laittaa vaikka kehyksiin :D

  VastaaPoista