maanantai 5. joulukuuta 2011

Elämäni paras "kirppislöytö"

Tässä on nyt useamman paikan löydöt yhdessä postauksessa, kun on taas vähän tämä bloggailu ollut hitaammaan puoleista. Mutta senverran voin paljastaa, että vuodenvaihteessa tahti taas kiihtyy, sillä blogiin on tulossa uusia tuulia ;)


 PO.P tunika 92 cm 12€

 Villasukat 1€

Lindex housut 116 cm 3€
(meillä on tällaisisa useammat, kun ne on niiiin ihanat)

 Only tunika 2€

 Vuorellinen huppari 6€

 Esprit puukkarit pihakengiksi 3€

 Ihanat talvisaappaat 5€

 8 kpl Prinsessalehtiä 2€
(osa lehdistä vietiin käsistä :D )

 Muumilehdet 0,20€ / kpl
( näitäkin oli kaksi, mutta toinen vietiin jo lastenhuoneen uumeniin)

 Hello kitty, "ota tästä"-laatikosta

 Uusi verhokappa 2€
(teen tästä kankaasta joululahjapussukoita)

Virvatuli lamppu 12€

  Kynttilänalunen "ota tästä"-laatikosta

 Tarjoiluvati maksutta kaverin kirppispöydästä

 Joulukoristeita 1€
(koristelen näillä joululahjapaketteja ja paan ehkä ikkunallekin roikkumaan)
 Vanha dynamiittilaatikko, maksutta kaverin duunipaikasta

Pahoittelen seuraavien kuvien kohdalla tiukkaa rajausta, joka ei tuo kohdetta edukseen. Olen pyrkinyt kuvaamaan tuotteita siten, ettei kotiani hirmuisesti näkyisi koska haluan pitää edes tietyssä määrin (sen minkä voin) kiinni intimiteettisuojastani. Lisäksi oma koti on minulle hyvin henkilökohtainen paikka, jota en halua ihan kokonaan jakaa julkisessa blogissa. Mutta eiköhän näistä kuvista sentään edes jotakin näe :)


 Apteekkarin senkki 50€
Tuo alaosa oli ehjä ennen kuin koiranpentumme iski siihen hampaansa *silmienpyörityshymiö*. Onneksi meiltä löytyy puukittiä ja petsiä, jotta saan sen fiksattua kuntoon :)

Sohva, 4,35€ (kahvipaketti)

Joskus sitä sattuu oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan. Ja nyt sitten kävi niin. 
 
Eräs henkilö etsi netin kautta paikkaa, jonne voisi lahjoittaa vanhan sohvan uuden tieltä pois. Hän etsi jonkinlaista "hyväntekeväisyyskohdetta", jonne sohvan voisi lahjoittaa ja hänelle annettiinkin jonkinverran vinkkejä sitä, minne sohvaa voisi koittaa tarjota.

Koska pidin sohvasta kovasti, laitoin hänelle viestiä, että mikäli hän ei löydä sohvalle uutta kotia hyväntekeväisyyden kautta, olisin kiinnostunut ostamaan sohvan pois. Vastaukseksi sain, että sohvan saa tulla hakemaan, mutta rahaa siitä ei huolittaisi vastaan. Sohva olisi siis ilmainen, vaikkei se tässä kohtaa siis menisikään hyväntekeväisyyteen sanan varsinaisessa merkityksessä.

Ymmärrän kyllä pointin. Olemme itsekin lahjoittaneet useampia huonekaluja pois nimenomaan ilman maksua. Hyvä vaan, jos jollekulle kelpaa :)

Niinpä me sitten haimme sohvan pois. Ja laitoimme samalla hyvän kiertämään. Annoimme vanhan sohvamme ilmaiseksi eteenpäin, sekä samaan kyytiin lähti vielä se "vaatteidensäilytysjärjestelmämme", jota lupasin käyttää säännöllisesti...vaan eipä ole siihen mittariin edes sataa metriä matkaa tullut *nolostuu*.

Sohvasta näkyy kuvassa vain osa...todellisuudessa se on melko näyttävän näköinen ja kokoinen, sillä istumatilaa siinä on 12-14 ihmiselle. Vaikkei tämä olekaan suoranaisesti kirppislöytä, niin tässä on paras löytöni koskaan :)




7 kommenttia:

  1. Hyviä löytöjä. Kaunis sohva :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Ja niin munkin mielestäni on kaunis :)

    VastaaPoista
  3. Mahtavia löytöjä taas!

    Tuo sohvan on kyllä mahtava ja samaten tuo apteekkarinlipasto. Miksi mun kohdalle ei koskaan satu mitään vastaavia?
    * jää ihmettelemään *

    VastaaPoista
  4. Loistavia löytöjä ja kaunis sohva!

    Tintti

    VastaaPoista
  5. Sininen Satutar: Kiitos :)

    Huonekaluja kannattaa katsella huutiksesta. Kaveri sai sieltä huudettua isomman apteekkarin lipaston pienempään hintaan (ja vielä kotiinkuljetuksella) kuin mitä minä, eli sinänsä tuo hinta ei tainnut olla järin pieni. Mutta maksoin sen, koska halusin sen :)

    Tintti: Kiitos kovasti :)

    VastaaPoista
  6. Tuo ei ainakaan ole savannan sohva...

    VastaaPoista