tiistai 27. joulukuuta 2011

Pieni pilkahdus meidän jouluamme

Nyt se on ohi. Joulu nimittäin. Aatto oli kerrassaan ihana ja sitä jäi varmasti hyvät muistot kaikille joulua kanssamme viettäneille. Haluan jakaa pienen palan jouluamme teillekin.

Ehkä joku vielä muistaa sen nuken kehdon, jonka löysin jokunen tovi sitten. Siinä oli rumat kukkamaalaukset. Tai niin siis luulin. Kun kehtoa sitten kotosalla tutkin hieman tarkemmin, tarkoituksenani tunata siitä kukat pois, huomasin ettei kukkia oltukaan maalattu vaan ne olivatkin tarroja. Tarrojen poisto ei montaa minuuttia vienyt, eli varsin helpolla pääsin. Tein kehtoon patjan, peiton ja tyynyn, jonka jälkeen käärin sen pukinkonttiin. Ja tällainen siitä sitten tuli.


 Anopille ostin lahjaksi kahvikupin ja tassin, joista oli tarkoitus tehdä neulatyyny,  mutta muinkas sitten kävikään. Kahvikuppi lipesi käsistäni ja se hajosi. Himputti.

Niinpä kävin sitten Raision kierrätyskeskuksessa päivää ennen aattoa etsimässä uutta settiä. Mieluista en löytänyt, mutta löysin kivan purkin. En tiedä mihin tarkoitukseen tuo on alunperin tehty (sokerikko?) mutta nyt se toimii neulatyynynä. Ja oli anopille kovin mieluinen :)


 Puursin myös pienessä työpajassani lisää kalusteita nalleille. 
Sain juuri joulun alla tilauksen kahteen kalustesettiin, jotka menisivät pienten tyttöjen pukinkonttiin ja tässä niistä kuvaa. 
Tuo vaaleanpunainen on se enempi nalleille suunnattu, hempeämpi setti. Omille lapsilleni olen teyhnyt tuota settiä sekä vaaleanpunaisena, sekä valkoisena vaaleanpunaisilla palloilla :)

Sitten muutama kuva joululahjoistani. Tämän sain eräältä erittäin tärkeältä ihmiseltä. Lahjan avasin jo ennen pukin tuloa, koska en malttanut odottaa aattoiltaan. Ja koska lapsetkin saivat aamulla yhdet paketit, oli äidinkin saatava :D


Toisesta paketista paljastui kirja. Lahjan antajalle oli heti tullut minut mieleen, kun hän oli kirjan nähnyt. Miksiköhän? :D :D 
Lahja osui ja upposi, sillä olen kova Kinsella-fani. Tykkään sekä Himoshoppaaja-kirjoista, että muistakin hänen kirjoittamistaan kirjoista. Ne on ihan huippuja. Erityisen kiva tämä lahja oli myös siksi, että se oli kierrätyslahja :)


Joulu oli tosiaan aivan ihana. Mutta omaan tuttuun tapaani piti jotakin vähän sohlatakkin. Tein jouluruoat pääsääntöisesti itse ja niinpä ennen joulua googlettelin kovasti ohjeita jouluruokiin. Löysin mielestäni kivankuuloisen piparkakkuohjeen kinuskikissan blogista ja sieltä löytyi ohje myös pikeerille.  Jokin siinä pikeerin valmistamisessa meni kuitenkin melko pahasti pieleen, sillä vaikka parhaani tein, oli työjälkeni koristelun suhteen lähinnä samalla tasolla yksivuotiaan kanssa. 

Vieraille en tietenkään kertonut koristelleeni pipareita itse *viheltelee*.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti