torstai 29. joulukuuta 2011

Välipäiväkirppistelyä ja ale-löytöjä osa 2

 Ohhoh. Jokunen tovi sitten uhosin suureen ääneen sitä, miten en enää kirppistele tämän vuoden puolella. Mutta kuinkas sitten kävikään. Olin kirppiksillä taas. Hattuepisodin tiimoilta (siitä sepustusta tuonnempana) päätin etsiskellä kuopukselle toppatakkia. Kävin ensin muutaman kaupan läpi, jonka jälkeen suuntasin kirppiksille. Mutta kun ei, niin ei. Minne on kaikki kauniit takit kadonneet? 

Kirppiksellä ei onnistanut noin niinkuin muutoinkaan, sillä kahden suuren kirppiksen läpikäynnin saldona oli YKSI mekko. Että sillälailla. Tatsini on kadonnut! Jos joku löytää sen, pyydän palauttamaan sen pikaisesti!!

 Hello Kitty mekko 86/92 cm 2€

Joskus kannattaisi oikeasti miettiä ennen kuin tekee. Monasti sitä kautta pääsisi paljon helpommalla.

Soviteltiin sitä eilen ostamaani söpöä Tinttu-pipoa ja se oli kuin tehty keskimmäisen päähän. Vaan kuinkas sitten kävikään sen meillä jo ennestään olevan pipon kanssa...se mahtui juuri ja juuri kuopuksen päähän, eli kasvuvaraa kevättä ajatellen ei ole ja on melko suuri riski sille, ettei se enää keväällä ole sopiva.

Niinpä sitten suuntasin uudemman kertaa kaupoille. Valehtelisin, jos väittäisin sen olleen ihan hirmu suuri uhraus ;) mutta koska olen joka tapauksessa lähdössä taas huomenna ostoksille, olisi tuon tämän päivän ostosreissun voinut kyllä jättää väliin. En kuitenkaan uskaltanut luottaa siihen, että pipoja olisi saatavana vielä huomennakin.

Valkoisista pipoista oli sopiva koko loppu. Harmitti hieman, mutta onneksi saatavilla oli samaa pipoa muissa väreissä ja koska kotosalta löytyy vaaleanpunainen pipo (se, joka on turhan nafti) niin päätin ostaa toisen samanmoisen. Alennusprosentti oli edelleenkin sen 50 %, joten pipo lähti ihan sopuhintaan :)


Niitä söpöjä pupunkorvahattuja ei edelleenkään ollut sopivassa koossa, vaikka kovasti hattulaatikkoja tongin. Mutta eiköhän me näilläkin pipoilla pärjätä :)

Takin metsästyksen aloitan nyt ihan kunnolla. Huomenna lähden heti aamusta ostoksille, enkä palaa kotiin ennen, kuin takki on kuopukselle löytynyt.

7 kommenttia:

 1. Ei oo sitä sun kirppistelytatsia täällä ainakaan näkynyt ( enkä ehkä ihan heti palauttaisi vaikka olisi näkynyt ;) )

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit sun pupuhattus kanssa. Meen kirpalla oli ennen joulua joku, joka myi niitä laput kiinni olevia tinttuja. Kun olisit maininnut koon, niin olisin voinut katsastaa, onko sillä siellä vielä pöytä.
  Meillä on kans se pupupipo, mutta menee vielä tänä talvena, muuten olisin voinu myydä pois (itse asiassa meillä on monta tinttupipoa, mullakin on monsteri itselläni).

  VastaaPoista
 3. Oi ku suloinen leppäkerttu mekko ja hattu :)
  Täällä voi ihan pikku hippusen verran olla sun kadonneesta tuuristas, mutta et kyllä saa takas sitä palasta, kun mulla on niin monta tyhjää kiekkaa takana et kiva vaihteeks kun edes jotain löyty.

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 4. Alaston lohikäärme: 52 on se koko, mitä olen etsiskellyt molemmille pikkulikoille. K'vin tänäänkin siellä liikkeessä, mutta ei ollut (eikä tule olemaan) kuin kokoa 49.

  Nyt Tinttuhatut on muuallakin -30% hinnalla, mutta silläkään hinnalla en raaski kahta pipoa ostaa, pihi kun olen :D Se puoleen hintaan olisi ollut oikein passeli, mutta minkäs teet, kun ei onnannut. Mutta muutoin kyllä onnasi. Päivittelen tänään vielä illemmalla blogia sen tiimoilta ;)

  Taevahan Tosi: Kiitos :)

  No, ehkä säkin olet ansainnut osan siitä tuurista, joten pidä hyvänäsi. Mun huono kirppistuurini jatkui tänäänkin, mutta alelöytöjä tein sitten senkin edestä :)

  VastaaPoista
 5. Tintun pipot on kyllä ihania. Meidän lapset alkaa uhkaavasti lähestyä Tinttu-iän loppua, nyyh. Onneksi on kummilapsia ja muita pikkuisia lähipiirissä sitten, niin voi ostella kun löytöjä sattuu kohdalle ;)

  VastaaPoista
 6. Esikoiselle en uskaltanut moisia ostaa, kun veikkaan, että käyttökerrat olisivat hiponeet nollaa. Mutta onneksi nuo pienet on vielä niin pieniä, että he pääsääntöisesti suostuvat pukemaan mitä äiti "käskee" :D

  VastaaPoista