keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Välipäiväkirppistelyä ja ale-löytöjä

Joko vika on minussa, tai sitten muussa maailmassa. Epäilen enempi tuota ensimmäistä vaihtoehtoa. En löytänyt juuri mitään. En kirppiksiltä (kyllä, kävin useammalla), enkä alestakaan.

Tällä kertaa kirppislöytöjä oli tasan yksi. Se tosin oli sitten sitäkin mieluisampi, sillä olen edelleen ihan hulluna näihin H&M: än housuihin. Meillä saattaa nämä jo tässä koossa ja tässä värissä olla, mutta onpahan sitten varuiksi kahdet. Jos toiset on pesussa, niin toiset on puhtaina kaapissa, odottamassa jalkaanvetoa :)

 H&M housut 104 cm 4€

Noin viikko sitten bongasin Tinttu-hattuja - 40% alella ja kovasti teki tuolloin mieli niitä ostaa. En kuitenkaan uskaltanut, sillä lapset eivät olleet tuolloin mukana, eikä mulla ollut niin pienintäkään hajua siitä, että minkä kokoiset hatut heille passaa, eikä ale-tuotteilla ollut palautusoikeutta.

Kävin juuri joulun alla naapurini luona ja hän oli löytänyt samaiset hatut...nyt aleprosentilla - 50%. Joten ei muuta, kuin lasten päänkokoa mittaamaan ja ostoksille, kunhan pyhät olisivat ohi.

Valitettavasti niitä söpöjä pupunkorvapipoja ei löytynyt, kuin pienissä kokoluokissa, joten en sellaisia sitten tytöille saanut. Mutta jotakin muuta mukaan kuitenkin tarttui. Löysin alesta Tinttu Kukkainen-hatun keskimmäiselle. Pienemmälle moinen jo löytyy kotoota, joten kunhan tuo talvi nyt tulisi ja sen jälkeen kevät, saavat tytöt päähänsä samanmoiset söpöt hatut. 

Olen kyllä vielä vähän kahden vaiheilla, että pitäisiköhän tehdä vielä uusi reissu ja ostaa pari pipoa lisää. Nälkä siis kasvaa syödessä :D



Mukaan tarttui myös ensi kevättä ajatellen nuorimmaiselle Pionin söpöt popot. Nämäkin - 50% hintaan. Mikäli olisi ollut kokoja myös keskimmäiselle, olisi hänkin moiset saanut. Mutta ehkäpä alessa tulee vielä käytyä, josko sitten onnistaisi paremmin?






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti