maanantai 6. toukokuuta 2013

Mikä se on, mikä juoksee karkuun tuhatta ja sataa?

Luulen, että se on meidän poika. Ei nyt ehkä ihan vauvana, mutta vuoden iässä saattaa tilanne olla jo toinen. Näen sieluni silmin, miten pikkumies kiitää pihalta tiellepäin nähdessään huoltomiehet traktoreineen jne. vaikka äiti kuinka huutaa (ja juoksee) pikkumiehen perään ja varoittaa tätä jäämästä auton alle.
Joten mitä tekee äiti? Äiti ostaa pojalle puvun, joka näkyy ja suunnilleen kuuluukin kilometrin päähän. Puvun, joka on niin kirkkaan värinen, että poikaa ei voi olla huomaamatta. Puvun, joka on äidin mielestä NIIN ihana. Ja tällainen se puku sitten on:

 Jonathan vk-haalari 80 cm 14€

Kyllä mä edelleen haaveilen siitä Molon rainbow-puvusta (ja aion sen pojalle hankkia), mutta tästä tulee meille hyvä kakkospuku. Kun vaan vielä keksisi, että minkäväriset asusteet tähän pukuun sitten hankkisi. Vinkkejä?

Mukaani tarttui myös muutama vauvanvaate ja vaatteita tytöille, mutta vaikka olen käynyt nyt valokuvauskurssin, on kuvien laatu edelleen yhtä kuraa...ja niinpä nuo tärähtäneet otokset päätyivät roskakoriin, eikä blogiin. Ehkä ensi kerralla parempi tuuri? :D
 
 Ottobre-lehti (uusi, eli kaavatkin vielä niiteissä)  2,30€


2 kommenttia:

  1. meillä ollut tän haalarin kanssa käytössä tummansini raidallinen kivat merkkinen pipo. tosin haalari oli kokoa 110cm. mutta mielestäni sopii hirmsn tummemmat asusteet kun haalari itsessään niin kirkas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle itselleni tuli mieleen vain harmaa...mutta harmaa ei tuntunut hyvältä. Siksi lisävinkit ovat tarpeen :) Joten kiitos :)

      Poista