keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Tahranpiilotusta

Mä olen aivan intopiukassa odottanut, että pääsen bloggaamaan teille uusimmat tuunaukseni huonekalujen osalta. Viimeiset kolme päivää olen luullut, että "tänään on se päivä, kun pääsen kuvaamaan", mutta aina on tullut mutkia matkaan. Huonekaljen esittely blogissa antaa vähän vieläkin odotuttaa itseään, mutta onneksi olen tässä sivussa ehtinyt nopeasti myös kirppiksille, joten tässäpä teille kirppispostaus :)
Kävin tutustumassa Raision uuteen, A-laatukirppikseen Kirppis oli iso ja suhteellisen valoisakin. Lasten leikkitila oli aika onneton (vain muutaman neliön kokoinen, kova laattalattia), mutta parempi, kuin ei mitään. Kirppiksen looseista oli ehkä noin puolet käytössä, joten ihan vielä ei kirppiksellä ole myyjiä siinä märin, missä toivoisi. Mutta ehkäpä tuo kirppis vielä tuosta vilkastuu, sillä sijainti on melko hyvä. Kirppis sijaitsee suoraan Myllyn takana. Autottoman voi olla hankala sinne mennä, mutta itse koen kätevänä sen, että voin käydä samalla kirppiksellä, kun käyn Myllyssä. Siellä kun tulee kuitenkin poikettua useamman kertaa kuussa.

 Exit mekko 104 cm 2€

 Lindex tunika 110 cm 3€
Minä puusilmä en nähnyt tunikassa tahraa. Ehkä siksi, että se oltiin piilotettu hintapalun alle :/ 
Pitäisi aina muistaa tarkistaa sieltä alta, mutta kun ei sitä vaan aina muista. Toivottavasti meni se 3€ tarpeeseen, jonka tästä (roskiin menevästä) tahratunikasta maksoin.

 Me&I hame 110-116 cm 1,50€
Kunto muutoin ok, mutta kuminauha tuhannen kierossa, kuten näissä "Miikkarivaatteissa" usein tahtoo olla. Eli kumppari menee vaihtoon.

 H&M bikinit 116 cm 1,05€
Hintalapussa luki "uudet", mutta vaikka nämä todella siistikuntoiset ovatkin, eivät nämä kyllä käyttämättömät ole. Samaisessa loosissa myytiin useampaakin "uutta" vaatetta, joissa kaikissa oli enemmän tai vähemmän käytönjälkeä. Vaikka suurin osa myyjistä onkin rehellistä ja kunnollista porukkaa, niin ihan kaikkia myyjiä en aina ymmärrä.


 Lindex tunika 122 cm 3€
Tätä tunikaa meillä on useampikin, eri koossa ja värissä. Nämä Lindexin koot pakkaa olemaan ainakin tunikojen osalta vähän pieniä, joten ajattelin ostaa tämän pois, vaikka kokolapun mukaan se vielä onkin huimasti liian suuri. Soviteltiin sitä sitten kotona keskimmäisen päälle ja se oli kuin hälle tehty!

 H&M jumppapuku 122-128 cm 1,50€
Ja sama juttu tämän jumppapuvun kanssa. Meillä on näitä useampikin, mutta jopa kokolapun mukaan ns. oikeankokoiset ovat liian pieniä. Jospa tämä sitten olisi sopiva?

 Myllymuksut taskuvaipat (uudet) 4,50€/3 kpl

LPS 2,90€/4 kpl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti